Gennem de MRI maskine magnetiske vanskeligt fatale ulykker af olietankskibe

- Dec 05, 2014-

På interstate 81 syd for Middleton by side, dawn af skrabning metal-lyd.

Fjernelse af en stor lastbil, implantation af en medicinsk klinik side, hele natten.

"Vi har en mælk lastbil, kom til interstate highway nord, det bliver i byggeri side af Cumberland County," sagde PIO, John bruetsch på scenen.

Besætningerne blev kaldt til Jennifer retten over Carlisle Regional Medical Center omkring kl.

Tankskibet, som indhaling mælk, var drevet af 61-årige David Shew af Chambersburg. Forkynde døde på scenen. På sociale medier blev han beskrevet som en "stor mand, der elskede sin familie og arbejde."

De berørte bygning er tilknyttet Carlisle Regional Medical Center.

De gav udtryk for dette i en sætning; "Vi udvider vores dybeste medfølelse med familien til den Herre, der mistede livet i denne ulykke." "Vi er ved at vurdere skaderne. Klinikker på denne placering bistå patienter, der var planlagt til at blive set i dag og arbejder for at fremme alternative steder for deres pleje."

En hindring besætninger havde at overvinde var en aktiv MRI inde i bygningen. Magnet inde i MRI-maskiner har et træk på mindst 20.000 gange, af jordens magnetiske kraft. Tankskibet, selv var knyttet til det, sammen med en brandfolk axe.

"Det kunne have været meget værre. Så slemt som det er lige nu, hvis det ville have været dagslys, bygningen har været fuld af mennesker,"tilføjet Bruetsch,"sandsynligvis ville have været et par mennesker i Mr, potentielt en person på bordet." Kilde: og abc27.com