Denne uges DPS skole: Fisher magnetisk.

- Dec 04, 2014-

Min uddannelse er meget vigtigt for mig. Acceptere uddannelse, jeg skal disciplinere mig selv. Jeg vil overholde bestemmelserne i skolen hver dag at gøre min skole er den bedste skole i jorden. Jeg vil lytte til min lærer. Jeg vil sætte mine klassekammerater venligst. Jeg vil bruge alle mine evner til at arbejde. Jeg vil arbejde lydløst og respekt for andre at lære i justice of the peace. Hver dag, vil jeg forsøge mit bedste for at respektere andre, respekt for sig selv. Min uddannelse er meget vigtigt for mig.
Hver enkelt morgen før skoledagen begynder, Fisher Magnet lavere Academy studerende recitere Creed Excellence stævningen-ten af Principal Yvonne Stokes. Denne daglige ritual taler til selvdisciplin, vilje til at blive højtuddannede og at skabe et læringsmiljø af fred, respekt og stolthed. Det kan også bidrage til at forklare, hvorfor studerende af Fisher lavere ser ud til at opføre sig perfekt, som bemærket af gæsterne i bygningen under et nyligt besøg for skolen i slutningen af November.
Når spøg spurgte hvis hendes elever altid være-har denne måde – meget høflig, selvstyrende, rolig (selv under gym klasse), og så naturligvis begejstrede for at lære-Stokes griner og reagerer, "jeg ikke engang mærke." Hvilket betyder, at svaret er ja. Fisher lavere tilbyder en unik Pre-K til 4 elementære klasse struktur med dynamisk pædagoger og hjælpepersonale, der er tillagt at sikre studerende lykkes og overstiger fagligt og socialt.
Skolen er placeret på den samme campus med Fisher Magnet øverste Academy, tilbyder kvaliteter 5-8. Til huse i en smukt konstrueret med udgangspunkt i byens østlige side, Fisher gæsterne bliver budt velkommen af håndtegnede, sort / hvide portrætter foring vigtigste gangarealer og væggene omhyggeligt malet i lyse gule, himmelblå og lavendel. Inde i hvert klasseværelse lysne farverigt tæppe og kunsthåndværk lavet af lærere og studerende ikke bare skolen, men stemningen i enhver, der kommer ind.
"Hvad er så vidunderligt om Fisher Magnet lavere Academy er, vi er en skole for små børn," udtaler Stokes. "Vores skole er en foundational læring og har fem børnehaveklasse og fem børnehave klasser. Det hele sker i instituttet, meget som den gør, når en bygning er under opførelse. På vores skole er lagt i førskole." Fisher har også den ekstra fordel af støtte fra virksomheder som PNC Bank vokse op stor pro gram "hvor vores studerende udsættes for bedst af alt", siger Stokes. "Fra at gå til Grand Prix, til at blive placeret i Guinness Book of World Records.
Hvor stor er der?" Hvert år gennem et partnerskab med den Chev-rolet Detroit Belle Isle Grand Prix, PNC Bank og Detroit offentlige skoler Foundation, hundredvis af DPS studerende deltage i Grand Prix uddannelse dag som en del af PNC Bank femte Gear og vokse op god programmer. Femte-grade og prekindergarten studerende deltage i hands-on aktiviteter, der bruger racing for at lære lektioner i matematik, videnskab og teknologi. Fisher studerende deltog også i en nylig verdensomspændende ordforråd lektion hvor prekindergarten studerende hjalp sætte en ny Guinness World re snore ® titel.
Ca var 250 DPS studerende blandt mere end 4.000 børn i 37 byer på tværs af 15 stater og District of Columbia, der deltog i en samtidige ordforråd lektion. PNC finansielle tjenesteydelser gruppe var vært for begivenheden til støtte for vokse sig stor, 350 millioner dollars, flerårig tosprogede som-tive i førskoleundervisning. Bevise, for at tilbyde et dynamisk prekindergarten pro gram, blev Fisher for nylig anerkendt af Excellence skoler Detroit som en af de bedste programmer, tidlige barndom i byen.
Stokes kreditter lidenskabelig lærere og støttende forældre til skolens succes. Engagerende aca-kursusdeltager instruktion er også en faktor. "Vi relatere de ting, som de er ved at lære deres eget liv," siger læreren Anita Lyons. "De arbejder sammen, de arbejder selvstændigt, de arbejder i par... De får en chance for at formulere spørgsmål, søge svar på disse spørgsmål, forskning ting, skrive om det og diskutere det som en gruppe for at sikre, at de får mest muligt ud af hver lektion."
"Vores lærere er meget passioneret," tilføjer Stokes. "De har udtrykt tilfredshed med at være på Fisher lavere og viser de det af deres ydelse og af, at de har børn, der taler meget positivt om dem."
Nogle tilbud: Bibliotek/Media Center, kunst, fysisk uddannelse, Tutoring, accelereret læsning/matematik, konflikt løsning Program, hoppe starte Advanced Reading Program for Pre-K, skolesygeplejerske, socialrådgiver, DHS arbejdstager, sport og meget mere. Noget du ikke vidste... Fisher lavere blev en af de bedste skoler i DPS baseret på procentdel tilmelding stiger fra efteråret 2013 til efteråret 2014 takket være skole-dækkende deltagelse i bydelens tilmelding sommerkampagne.
Stokes, sammen med Emergency Manager Jack Martin, lærere og forældre, gik skolens kvarterer for at bevare og få studerende for skoleåret 2014. "Det virker," siger Stokes. "Nogle gange forældre bare nødt til at se dig og taler til dem personligt for at gøre en beslutning om den bedste skole for deres barn. Kampagnen jorden absolut arbejdede for Fisher lavere." Source:michronicleonline.com