Skolebestyrelsen stemte tørre magnetiske tema i Hamilton Avenue skole

- Nov 12, 2014-

Medlem af Uddannelsesudvalget vil stemme om torsdag planer om at etablere tørre magnetiske program på Hamilton Avenue skole--rådgivning, er sandsynligvis at være godkendt, dens bestyrelsesmedlemmer og forældre kærlighed baseret på.
Tør- eller videnskab, teknologi, en populær magnetisk model af engineering og matematik - er. Tilhængere såsom William mcshea forstander siger tør er skolen i skolen for at forbedre ydeevnen, især på grund af dens fokus på "undersøgelse" troede, vil supplere andre initiativer i Hamilton avenue.

"STILK er den mest lovende magnet tema at forfølge," skrev McKersie i en rapport til skolebestyrelsen. "STILK er især overbevisende som en magnet tema givet programmet digital læring undervejs på Hamilton Avenue og planen om at have den undersøgelse tilgang som den centrale undervisning og læring strategi."

McKersie anbefaler at bruge $70.000 år og omkring $270.000 i 2015-16 at udvikle og implementere STILK.

Programmet STILK ville starte i begyndelsen af det kommende skoleår. At skabe en ny magnet tema på Hamilton Avenue er en central del af distriktets nye race-balance plan. Hamilton Avenue er en af bydelens to racistisk ubalanceret skoler, så administratorer skal bygge en magnet program attraktive nok at tegne studerende fra central- og østeuropæiske Greenwich at gøre Chickahominy skole mere forskelligartet.

Tiltrække magnet studerende i de seneste år har været meget vanskeligt, dels på grund af kritikken af Hamilton Avenue nuværende magnet program. Mange forældre taler meget om skolens Suzuki strengeinstrumenter initiativ, men mange andre hævder at magnet-program ikke har fuld district støtte og er blevet udvandet. Hvis STÆNGEL er godkendt, sagde McKersie Suzuki skal holdes.

Skolebestyrelsen medlemmer og Hamilton Avenue forældre, der støtter STILK ofte pege på en 2013 board-bestilt skole-choice undersøgelse hvor STILKEN blev nævnt som den mest populære magnet indstilling blandt forældre. Tyve-otte procent sagde, at de ville "absolut" vælge og 22 procent sagde, at de ville "sandsynligvis" pick et distrikt skole uden for deres nabolag, hvis det er tilladt deres børn til at lære nye færdigheder, STILK.

Men nogle har tvivl om bevæger sig fremad med STILK--i hvert fald så snart.

"Min bekymring er vi ikke gør dette i en bred vej med Fællesskabet," bestyrelsesmedlem Peter Sherr har sagt. "Vi har valgt et resultat, og vi synes at være jagende ned en sti hurtigt og derefter slippe det på Fællesskabet."

Men et andet tema synes usandsynligt på dette tidspunkt at fortrænge STILK som den øverste valg. I deres offentlige møder hidtil dette skoleår, bestyrelsesmedlemmer ikke har diskuteret nogen andre temaer for Hamilton Avenue.

Skolen embedsmænd og Hamilton Avenue forældre har også kigget på eksisterende STILK programmer. I September besøgte en delegation fra Greenwich, herunder skolebestyrelsen medlemmer Jennifer Dayton og Debbie Appelbaum, Firenze E. Smith STILK skole i West Hartford og STILK Magnet skole på Annie Fisher i Hartford.

Smiths studerende demografi er sammenlignelige med dem af Hamilton Avenue. Der er andre ligheder, herunder brugen af Ipads, på begge skoler.

For at hjælpe med at gennemføre det nye tema, opfordrer administrationens planen til et partnerskab med Connecticut Science Center. Smith partnere med den Museum.Source:greenwichtime.com med Hartford