De moderne 44: Som Morrison Millennium magnetisk

Anklageren Paul J Miller, Morrisons høje niveau 97, bor i New Jersey for et par år. Hvad der skete næste.
Han vendte 35.
"Jeg indså mine rødder og min komfortniveau var alt om Morristown. Jeg er en fyr, by. Det var tid til at komme hjem, "Miller sagde tirsdag.
Paul J. Miller og Tara Vegas er blandt de første lejere på Modera 44. Miller, Morristown høj ' 97, er en advokat og frivillig brandmand. Han er 35. Vegas, 37, er en kommerciel ejendomsret manager, der siger, at hun ser frem til Modera's garage parkering: ikke mere skovle sne off hendes bil. Foto af Kevin Coughlin
Paul J. Miller og Tara Vegas er blandt de første lejere på Modera 44. Miller, MHS ' 97, er en advokat og frivillig brandmand. Han er 35. Vegas, 37, er en kommerciel ejendomsret manager, der siger, at hun ser frem til Modera's garage parkering: ikke mere skovle sne off hendes bil. Foto af Kevin Coughlin
Snart "hjem" vil være Modera 44, en herlighedsværdier rich lejlighed kompleks, der glæder sig over sin første lejere på fredag 5 december 2014, på tværs af gaden fra Miller's alma mater.
Projektets 268-enhed på den tidligere hjemmeside af byen offentlige bygge garage, er først af fire planlagte faser at sanere kvarteret Ærenpris Avenue.
Hvis de andre faser fortsætter, vil de forvandle området med op til 812 Lejligheder og måske 85.000 kvadratfod af kommercielle plads. Fortalere envision Ærenpris at opnå en cachet for at rivaliserende den blomstrende downtown; modstanderne frygter gentrification en Latino enklave, der traditionelt har fungeret som en smeltedigel og affyringsrampe for mindretal virksomheder.
Administrerende direktør Rich Murphy af Mill Creek bolig allerede leder til fase to.  I midten af 2015 sigter han til at bryde jorden ved en anden lejlighed komplekse, over udsigten Street på stedet af ambulance trup hovedkvarter. Samtaler med borgmesteren Tim Dougherty administration er undervejs.
På samme tid, Mill Creek er opsat på at færdiggøre Modera 44 marts 2015 — og udfylde de fem-etagers struktur med "Millennials" som Paul Miller. Specifikt, velstående singler og par alderen 25 og 35, der hellere vil bruge deres fritid tid gør noget men slåning græsplæner og betale ejendomsskatter.
"Lejere af gamle lejet af nødvendighed. De måtte leje,"sagde Murphy.  "Disse er lejere af valg.
"De har evnen til at købe, men de ønsker ikke at. Hvis de vil leje, ønsker de vores top herlighedsværdi pakker. Denne bygning giver dem mulighed for at leve og spille. "
Klik på ikonet nedenfor for billedtekster.

SILESTONE TÆLLERE OG UDHOLDENDE BØTTER
Mill Creek Rich Murphy i Modera 44 Fællesskabet værelse. Foto af Kevin Coughlin
Mill Creek Rich Murphy i Modera 44 Fællesskabet værelse. Foto af Kevin Coughlin
Månedlig husleje spænder fra $1.750 for en 488-square-foot studiet til $3,650 for en 1,655-firkantet fod, to soveværelser, to og et halvt bad lejlighed. Forsyningsselskaber er adskilt. Lejlighederne umøbleret.
Et årligt $500 herlighedsværdi gebyr køber adgang til et veludstyret fitnesscenter, en spinning værelse med kondicykler og en yoga rum.
Beboerne vil også dele en tagterrasse dæk; et par gårde med grilning gear; mødelokaler og business-lounge; og et rummeligt samfund rum med gaspejs, billardborde og bar.
To niveauer af parkering tilbyder 400 udlejning rum under lejlighederne. Lagerområder til ejendele og cykler kan også være udlejet.
MODERA 44 PRISSÆTNING PLANER
Kæledyr tilladt (med en engangs-gebyr) men rygning er ikke. En shuttle vil transportere lejere til Morristown train station i løbet af morgen og aften myldretiden. Renseri pickupper bliver tilgængelige. En hund grooming værelse kommer.
Og bordplader lejlighed?
De er kvarts-baserede silestone, Murphy sagde, fordi Millennials' forældre "havde granit, og de ønskede bedre."
'UDSØGT' DESIGN, INTENSE SAMTALER
På tirsdagens bånd-skæring, borgmester Dougherty hyldet Modera 44 arkitektur som "udsøgt" og takkede bygherrerne for at komme til Morristown.
"Vi ønsker at fortsætte med at arbejde med dig i Fællesskabet. Og hvad et fantastisk stykke arbejde du gjorde her,"sagde han og roste Murphy og sit hold; arkitekt Dean Marchetto; by Administrator Michael Rogers og topologi, byen planlægning firma.
Udenfor Modera 44. Foto af Kevin Coughlin for MorristownGreen.com
Udenfor Modera 44. Foto af Kevin Coughlin for MorristownGreen.com
Borgmesteren også roste tidligere borgmester Jay DeLaney for at starte ombygningen hjul at dreje mere end et årti siden, da byen kæmper.
"Jeg troede aldrig jeg ville se dette. Alt jeg behøvede var en tumbleweed,"sagt DeLaney.
Over år planer, udviklere og økonomi ændret, og scenariet flyttet fra ejerlejligheder til lejligheder.
Borgmester Dougherty sagde det tog 18 måneders intense forhandlinger, før den første skovl brød jorden i maj 2013.  Han citerede generel mistillid til udviklere og sagde deres heftig investeringer skal afvejes mod Fællesskabets interesser.
"Offentligheden vidste hvad vi gjorde, og det var nøglen," borgmester sagde. "Der var intet foregår bag lukkede døre der ikke var fremlagt ud i offentligheden, og det er, hvordan vi vil fortsætte med at arbejde i Morristown."
OVERKOMMELIG EFTERSPØRGSEL
Nogle af noget for noget, men var kontroversielle.  Når afsluttet, Modera 44 vil have 26 lejligheder — 10 procent af de samlede enheder — udpeget som "billig."  En 2007 planen kaldes for 20 procent, mens en by bekendtgørelse mandater, 12,5 procent af nye boliger skal være overkommelige.
Councilwoman Raline Smith-Reid, der repræsenterer den anden Ward, der grænser op til udviklingen, pressede på for de højere procentsatser, men Mill Creek bolig insisterede projektet ikke kunne flyve med flere billige boliger.
Rådets formand Rebecca Feldman, tidligere planlægning bestyrelsesmedlem, fremførte, at fordelene ved ombygningen opvejes lavere overkommelige antallet.
Cirka 1.000 mennesker ansøgte de 26 overkommelige enheder, i henhold til Murphy. Ansøgerne vil blive udvalgt af lotteri administreres af en virksomhed, der er hyret til formålet, sagde han.
Modera 44 — navnet kombinerer en Mill Creek mærke med adresse 44 udsigten St., og erstatter navn "Latitude" — forventes at betale by $619,856 årligt i 30 år i stedet for skatter.
Bånd-opskæring for Modera 44. Fra venstre: rådmand Stefan Armington, Mill Creek administrerende direktør Rich Murphy, borgmester Tim Dougherty, Councilwoman Toshiba Foster, rådmand Michael Elms. Foto af Kevin Coughlin
Bånd-opskæring for Modera 44. Fra venstre: rådmand Stefan Armington, Mill Creek administrerende direktør Rich Murphy, borgmester Tim Dougherty, Councilwoman Toshiba Foster, rådmand Michael Elms. Foto af Kevin Coughlin
"NOGLE MØRKE ÅR"
Feldman deltog tirsdag ceremonien sammen med Rådets medlemmer Stefan Armington, Toshiba Foster og Michael Elms.
"Jeg synes det er fantastisk," sagde Armington af lejligheder, som er i hans tredje Ward.
I år sagde han, ingen peppet op Ærenpris butiksfacader på grund af saneringer usikkerheder. Han mener, at det vil ændre sig nu.  CVS pharmacy under opførelse på Ærenpris og Spring Street bør yderligere lysne billedet, sagde rådmand.
Modera 44 model stue. Foto udlånt af Mill Creek bolig
Modera 44 model stue. Foto udlånt af Mill Creek bolig
Seks huse på Early Street blev købt for nedrivning forud for fase to. Rich Murphy sagde han forudser lignende køb af retail bygninger på Ærenpris, uden nogen fordømmelse sagen.
Modera 44 har kostet cirka 75 millioner dollars, anslået Murphy.  Han sagde lejemål er indgået for 20 procent af lejlighederne hidtil. Hans hold var overstrømmende på bånd-skæring.
"Det er næsten som fødslen af et andet barn," sagde projekt forstander Don Witkowksi.
Planlægning bestyrelsesformand Joe Stanley har set Ærenpris planer udvikler sig under tre borgmestre.
"Der var nogle mørke år," sagde Stanley. Han ser frem til at se Ærenpris blossom — ligesom downtown har.
"Ti år siden, om natten, ved 5-tiden, byen var død. Nu, på en nat, det er levende. Folk er ude at gå. Det er et hensigtsmæssigt sted at være." Source:morristowngreen.com