Magnet gruppe Partner Castelli

- Dec 12, 2014-

Gruppen magnet 40 største leverandører (ASI / 68507) indgået en samarbejdsaftale, Castelli (ASI / 44305) dannet en ny Usa Inc, effektiv januar 1st. Det nye selskab vil officielt blive kaldt Castelli, magnet forsamling. Vilkårene i aftalen var ikke oplyst, men de to magnet og Castelli vil selskabers 50%.

Fran Ford, formand i Castelli Nordamerika, forbliver i sin nuværende stilling, rapportering til den nye virksomheds bestyrelse. Bestyrelsen vil bestå af ledere fra Magnet gruppe og Europa-baseret Lediberg, der ejer Castelli. Alle fabrikken operationer og Castelli medarbejdere i USA vil være upåvirket af partnerskabet. Fremadrettet, vil Magnet-gruppen være ansvarlig for salg og markedsføring af det nye selskab. Produktlinjer, sig vil forblive adskilt, men virksomhederne planlægger at drage fordel af cross-reklamemæssig salgsmuligheder.

"Castelli er en spektakulær brand, med den bedste kvalitet i forretning," fortalte Bill Korowitz, CEO for gruppen Magnet rådgiver i dag. "Plus, når som helst du kan partner med Fran Ford, det er en stor fordel for virksomheden."

Følg rådgiver PromoGram for flere detaljer om denne udvikling historie. Source:asicentral.com