Buffalo Niagara-området er en internationale studerende Magnet

- Nov 10, 2014-

Stien til Jørn veeranki til at fungere som Roswell Park Cancer Institute System analytiker begynder omkring 8000 miles væk.
Veeranki, 27, fik en bachelorgrad i datalogi og ingeniørvidenskab, i hendes hjemby i Indien, og derefter studerede ledelsesinformationssystem i University i buffalo.

"Rejsen hidtil har været fantastisk," sagde Veeranki, der tjente en kandidatgrad fra UB i 2012 og bor i nærheden af South Campus.

Hun er blandt de 13,660 college studerende fra hele verden, der studerede i Buffalo Niagara hovedstadsområdet mellem 2008 og 2012.

Regionen rangeret som en af de mest populære destinationer i landet for internationale studerende, ifølge en nylig undersøgelse, Brookings Institution. Vestlige New York havde flere studerende med F-1 Visa i samme periode end alle, men 13 andre storbyområder.

Studerende pumpet en anslået 317 millioner dollars i studieafgift og leveomkostninger i den lokale økonomi. Mere end halvdelen af dem – 7,756 – studerede på UB, hvor internationale studerende tilmelding er vokset støt i år. Resten studerede på et halvt dusin andre gymnasier og universiteter i Erie og Niagara amter.

Mange af dem kom fra Canada. Men tusinder ligeledes kom fra fjerntliggende steder som Kina, Indien og Sydkorea.

De lokale institutioner intensiverer bestræbelserne på at tiltrække flere studerende fra en bredere vifte af lande.

"Det er ikke bare om tilmelding. Det handler også om økonomiernes vores Universitet,"sagde Stephen C. Dunnett, vice Provst for international uddannelse på UB. "Vi vil den næste generation af amerikanske studerende til at være mere globalt kompetente end de har været i fortiden."

Søger mangfoldighed


UB var en af de første amerikanske universiteter at tilmelde elever fra Kina mere end 30 år siden, en historie, der fortsætter med at udbetale ydelser. Næsten 1,700 kinesiske studerende deltage nu UB, tegner sig for omkring 28 procent af sin internationale studerende. Indien rækker sekunder med 1,495 studerende, efterfulgt af Sydkorea med 321 studerende og Canada med 147 studerende. Malaysia, Tyrkiet og Iran også sendt 100 eller flere studerende at UB dette efterår.

"Vi er stærkt afhængige af tre eller fire lande," sagde Dunnett. "Vi vil gerne have mere mangfoldighed, og vi forsøger at."

Stole for meget på visse dele af verden for studerende kan være risikabelt. Dunnett husker når Iran sendt flere studerende til UB end noget andet land i slutningen af 1970 ' erne. Der ændret næsten overnight efter den iranske revolution.

"Vi havde hundredvis af iranske børn efterladt her der ønskede asyl og kunne ikke betale studieafgift," sagde han. "Det skete så hurtigt."

Disse dage, ure Dunnett tæt spændinger i Hong Kong, som indrømmer han har forvoldt ham nogle urolige nætter. Ebola-epidemien i Vestafrika har været besværligt, også selvom UB ikke har nogen elever fra Liberia eller andre nationer, hvor den dødelige virus har køre grasserende. Det afrikanske land at sende UB de de fleste studerende er Nigeria, som er blevet erklæret for Ebola-fri.

Still, "alle disse ting påvirker os," Dunnett sagde.

For at hjælpe med at sprede, UB for nylig bevægede sig op rekruttering i Latinamerika, især Brasilien.

UB har konsekvent været rangeret blandt de top 20 skoler i landet samlede antal internationale studerende.

Endda nogle internationale studerende er positivt overrasket over mangfoldigheden når de ankommer på campus.

"Jeg vidste, at UB havde en stor international studenterbestand. Jeg ikke havde forventet det tal, som jeg så,"sagde Reema Bhatt, der tjente en kandidatgrad i juni.

Dunnett sagde, meget af rekruttering kommer via mund til mund, fra tidligere elever, der vender hjem.

"Ry for UB har altid været større udlandet end det er i vores eget land," sagde han.

Mens UB fortsætter med at øge sin internationale studerende tilmelding – sagde det er omkring 18 procent af samlet tilmelding – nogle andre universiteter vokser befolkningens udenlandske studerende med en større hastighed, Dunnett.

Kommer fra Canada


De andre lokale gymnasier og universiteter har haft blandet succes med at tiltrække internationale studerende. Nogle lokale skoler oplevet en uptick i flere år begynder omkring et årti siden. Det er da Canada havde ikke nok post-gymnasiale skoler at træne alle lærerne det nødvendige, så canadiske studerende forfulgte deres undervisning grader på amerikanske skoler. Niagara Universitet, Canisius College og Daemen College oplevet den canadiske spike.

Men ingen skole gavnet mere end D'Youville College, skole tættest på Canada.

"Kommer fra fred broen, drej til venstre og du her," sagde Laryssa Petryshyn, direktør for internationale studerende kontor.

I 2004-05 havde D'Youville næsten 1.500 internationale studerende, næsten halvdelen dens samlede tilmelding på tidspunktet. Næsten alle af dem var fra Canada. At antallet faldt til 420 i 2013-13, og det er tættere på 300 år, sagde Petryshyn. Kollegiet fortsætter med at rekruttere stærkt i Canada og forsøger at gøre større fremskridt i Kina og Indien.

For at styrke dens rekruttering i udlandet, Niagara University for nylig oprettet et kontor for internationale forbindelser og Hung Le udnævnt til vicedirektør for internationale anliggender.

Le sagde universitetet vil fokusere på diversificering langt ud over Canada, hvor de fleste af sine udenlandske studerende kommer fra.

Én strategi fokuserer på Vietnam, et voksende marked for internationale studerende, hvor Le engang kørte en tosproget, privat skole.

Vietnamesiske katolikker er bekendt med Vincentian fædre, rækkefølgen af præster, der kører Niagara. Det kunne være et salgsargument for Universitet blandt vietnamesiske forældre Leder du efter en sikker, nærende miljø for deres børn, sagde Le.

"Vietnamesiske forældre og den vietnamesiske regering investere en masse penge i uddannelse," sagde han.

Andre lande vil være frugtbar jord, så godt, fordi en amerikansk grad er højt værdsat i udlandet.

"De elsker den amerikanske uddannelsesmodel," sagde Le. "Det er de eksperimenter, der går ind i klasseværelset. Det er engagement af professorerne. Amerikanske professorer pleje unge sind. Andre steder, det er meget belærende."

Bortvejre klager


Amerikanske colleges og universiteter indskrevet 819,644 internationale studerende – en femtedel af alle studerende i hele verden, der studerer i udlandet, efter 2013 udgave af "Åbne døre," en rapport udgivet hvert år af Institut for International uddannelse. Det er næsten 40 procent mere end de 586,322 udenlandske studerende i USA et årti tidligere.

Kritikere har klaget over, at liberale udstedelse af visa til studerende fortrænger amerikanske studerende, opfordrer potentielle sikkerhedstrusler og trykker lønningerne for faglærte arbejdere. Men tilhængere af øget internationalisering af amerikanske klasselokaler og laboratorier hævder at nuværende indvandringspolitik er for restriktiv, forårsager nation at tabe terræn som andre lande forfølger en større andel af den globale markedsplads for studerende.

Dunnett forstå ikke indvendinger mod rekruttering af internationale studerende, som han fastholder styrke den lokale økonomi.

«Nogle mennesker siger, «Åh, du subsidiere udlændinge.» Slet ikke,"sagde Dunnett, at bemærke, at internationale studerende betale studieafgift på tre gange antallet state beboere. Heller ikke gøre internationale studerende tage pladser fra state beboere. "Vi ikke har så mange ansøgninger som vi gerne vil, især i STEM (videnskab, teknologi, teknik og matematik) felter," sagde han. "En masse af vores (amerikanske) studerende ikke ønsker at studere på disse områder."

At holde dem her


For alle succes i tegning lyse, talentfulde udenlandsk fødte studerende, har regionen kæmpet for at holde folk som Veeranki her, efter at de tjener deres grader. Det er en hjerneflugt, der går stort set ubemærket, fordi internationale studerende ikke har dybe bånd i regionen.

Veeranki opbygger programmer, databaser og hjemmesider til brug ved analyse af sundheds-relaterede data på Roswell Park. Hun er mere undtagelsen end reglen for internationale studerende i Buffalo Niagara, hvor ca. en fjerdedel af kandidater fra andre lande ophold til at arbejde efter at tjene deres grader. Der er langt under den samlede landsdækkende sats på 45 procent af udenlandske studerende, der udvidede deres visum til et job i den samme hovedstadsområdet som deres college eller Universitet.

"90-95 procent af mine klassekammerater har flyttet ud af Buffalo, til steder som New York City, Chicago, vestkysten," sagde hun.

Veeranki ønskede at bo i dette område til at arbejde i sundhedsvæsenet.

"Leveomkostningerne er meget lav," sagde hun.

Men for mange internationale studerende, regionens vigtigste ulempe er en mangel på beskæftigelsesmuligheder i høj-skill felter, især blandt større virksomheder hvor der kan være mulighed for avancement.

"Der er ingen store virksomheder for studerende. De ønsker at arbejde med store navne,"sagde Veeranki.

Shin Gern Sam endte på UB i 2010 på anbefaling af en professor på Inti College i Malaysia, selvom han indrømmer, at valget af et amerikansk universitet var lidt tilfældigt.

"Min eneste kriterier var, at jeg ønskede at gå til et sted, der havde en masse sne," sagde han.

UB passer regningen. Sam afsluttede sin bachelorgrad i økonomi i 2012 og anvendes til banker og andre selskaber i det vestlige New York. I sidste ende besluttede han at flytte til New York City, hvor han kunne forfølge flere muligheder inden for informationsteknologi. Sam ville har måttet forlade USA, hvis han ikke var ansat inden for tre måneder efter endt uddannelse.

"Jeg var slags desperate," sagde han.

En praktikplads på en nonprofit organisation førte til job på About.com, der et websted, der indeholder trinvise vejledninger oplysninger om en række emner. Selskabet har siden hjalp ham med at få en arbejdstilladelse visum, der varer tre år og kan forlænges i yderligere tre år. Han håber at få et green card og starte sin egen virksomhed en dag.

Mange internationale studerende ønsker at bo i Buffalo for deres valgfri praktisk uddannelse, periode på op til 29 måneder for kandidater til at arbejde i deres fagområde under deres studerende visum.

"Det er ikke et spørgsmål om valg. Det er, hvad der findes på deres område,"sagde John J. Wood, senior associate vice Provst for international uddannelse på UB.

Buffalos økonomiske perspektiver synes at have forbedret siden den tidsperiode Brookings undersøgelse undersøgt, så træ mistænker flere internationale studerende vil være i stand til at finde arbejde her.

Bhatt, 24, kan allerede være tegn på der. Inden for uger for at få sin grad fra UB'S School of Management, blev hun ansat af Ernst & Young, hvor hun prøver applikationer til at sørge for der er ingen manipulation af data i finansiel revision.

Indfødte i Mumbai var på vagt over for koldt, når hun først ankom UB i 2013, men hun har siden komme til det.

"Jeg kan lide skøjteløb," sagde hun. "Jeg prøvede det sidste år og elskede det, men jeg er ikke særlig god til det." Source:buffalonews.com