Studerende på University Life Magnet baseret beslutningsprocedure

Richland County, SC (wltx) - har nogle avancerede læring opstår i programmet magnet på højderyggen / se high school.
Jennifer McCloud er direktør for Sundhedsvidenskab magnet. Hun siger, kan eleverne vælge gennem at udforske de tre ordning af forskellige typer af akademikere, herunder College i Sundhedsvidenskab, Academy of Sciences lærd biohealth.

"Vores klasserne er mindre. De får også at gøre øvelser og eksperimenter, universitetsstuderende gør. Deres første lab deres junior år er typisk en gjort som en freshman, sophomore, junior eller senior i college", sagde McCloud-kortet.

Schyler Horton er en senior i lærde Academy på Ridgeview High School.

"Dette år er helt sikkert langt den sværeste belastning, som jeg har haft, men det har været det værd, fordi jeg lære time management færdigheder du ikke ville har lært at tage så mange kurser", sagde Horton.

Zain Smith er ud af Biohealth Sciences. Han siger, at lære om sundhed har hjulpet ham træffe beslutninger mod sin karriereplaner.

"Det har virkelig hjulpet mig, fordi det hjalp mig med at lære kroppens funktioner og alt, så jeg kan gå dybere i tøj end de fleste mennesker, der ville gøre tøj," sagde Smith.

Khalid Salah tager sundhed og menneskeheden-baserede kurser gennem programmet.

"Jeg besluttede det ville være godt at bare slutte dem begge, da vi kommer til at tage en masse af de samme klasser og det ville åbne mig til en anden potentielle af verden", sagde Salah.

Og der sætte ham langt ude i fremtiden.

"Jeg har i øjeblikket 20 credits og ved udgangen af dette år, med de klasser, som jeg tager. Jeg skal være et andet semester sophomore i college", sagde Salah.

Hvis du vil vide mere om magnet-programmer, skal du gå til webstedet Richland 2 Magnet Program Center. Source:WLTX.com