Stat Rep: Brand alle trænere i den akademiske Magnet

North Charleston, South Carolina (WCIV) - kan på fredag, Bud Walpole stående på sidelinjen, håber, at han afhente Raptors akademiske magnet syvende sejr. Denne fredag, vil han gøre det samme. Men det er hvad der skete i sidste uge, den reelle form af det første skridt i området North Charleston.

Dette er fordi Walpole blev fyret mandag, tirsdag og onsdag skiftevis forsvarede og bagtale og bedt om at vende tilbage til deres arbejdspladser på torsdag. Ja, sagde han ifølge sin advokat Dwayne Green.

Green sagde Walpole var både taknemmelig og taknemmelig for denne lejlighed til at vende tilbage til sidelinjen og vil tage denne uge som en mulighed for at lære.
Men spørgsmålet synes at være langt fra overstået efter en mærkelig pressemøde torsdag morgen foran skoledistrikts hovedkvarter der involverer distrikt 113 Rep. Seth Whipper og medlemmer af obligationer Wilson Alumni Association.

Whipper kaldes for den re fyring af akademiske Magnet hoved træner Bud Walpole på torsdag. Han kaldes også for affyring af alle fodboldholds hjælpetrænere.

Han ønsker også akademiske Magnet til at suspendere resten af sæsonen.

McGinley sagde i en udgivelse tidligt onsdag aften hun havde bedt Walpole at vende tilbage til arbejdet. Hun mødte med Walpole kl 2 og bad ham om en erklæring af forpligtelse som han gav næsten tre timer senere.

"Jeg føler mig godt om vores møde, og jeg er sikker på, at han i sin stilling som lærer, mentor og coach vil bruge oplevelsen til at opfylde sine forpligtelser," McGinley sagde i brevet.

En del af Walpoles engagement, hvis han accepterer district's tilbud, vil være at "undervise alle elever bedre respektere forskelle af andre og være følsomme over for deres følelser;" til at deltage i følsomhed uddannelse på bydelen; og "råde mine elever før spil at være ekstra på vagt i deres handlinger, når der beskæftiger sig med andre af forskellig race eller etniske baggrund."

McGinley sagde denne prøvelse ikke var om at vinde eller miste, men bout at sikre, at alle får respekt og værdighed i Fællesskabet

Mens Walpole og McGinley var mødet på distriktet, mødtes advokater Andy Savage og Larry Kobrovsky med forældre på akademiske Magnet.

Noter fra at møde vise forældre er på udkig efter CCSD embedsmænd til at definere sin nuværende procedurer for håndtering af undersøgelser samt forsikringer om disse procedurer udføres ligeligt for alle på tværs af bydelen.

Skift i Walpoles beskæftigelse kom efter Charleston NAACP embedsmænd sammenlignede den post-leg vandmelon ritual, der førte til fyring af træner til en sort fodboldhold tisser på Sydstaternes flag efter spil.

Kapitel formand Dot Scott sammenlignet rituelle af akademiske Magnet fodboldhold til en overvejende sorte fodbold team tisser på et konfødereret Flag som en "sejr ritual" når de slog en overvejende hvide team. Den akademiske Magnet vandmelon fest er defineret som "sjov" var også i forhold til det "sjove" hvide plejede at have lynching sorte.

Hun sagde onsdag NAACP ikke vil kommentere på denne erklæring, men.

Skolen bestyrelsesmedlem Elizabeth Moffley sagde pr. telefon onsdag eftermiddag, hun troede forstander Nancy McGinley ville genindsætte Walpole, før Bestyrelsen indkaldes igen til at stemme om sagen.

Moffley sagde, fleste af bestyrelsesmedlemmerne er utilfreds med den måde Walpole blev fyret og beslutningen om at fyre ham. Som et resultat, er mange medlemmer opmuntrende McGinley at genindsætte ham hurtigt.

Scott læse en forberedt erklæring onsdag eftermiddag Rose skoledistrikt for "hurtig opmærksomhed til en upassende og racemæssigt ufølsom ritual."

Scott sagde tegninger på vandmelon var racistisk identificerbare karikaturer og opkaldt efter en tidligere sort high school. CCSD forstander Dr. Nancy McGinley sagde tirsdag de studerende opkaldt vandmeloner obligationer Wilson, som er navnet på den campus-området og tidligere overvejende sort skole hvor akademiske Magnet og School of the Arts nu sidder.

Hun fortsatte med at sige, at nogen har til at blive holdt ansvarlig for opførsel af spillere.

"Forældre og andre voksne involveret,--der skal sat en standard for positiv adfærd for vores børn--er gammel nok til at vide, at og bør genvurdere deres værdier hvis de forsøger at undskylde væk en åbenlys krænkelse af mange i vores samfund, uanset race eller kultur," sagde hun.

Scott sagde akademiske Magnet er repræsentant for et større problem på tværs af CCSD, peger på ikke-specifikke eksempler på sort børnehave studerende bliver afhørt, og sort middle school studerende bliver arresteret for at tale tilbage til lærere.

Der er en mangfoldighed problem i skolerne, Scott sagde, hvilket kan være grunden til studerende opkaldt vandmeloner obligationer Wilson i stedet for at skolens navn ændret til obligationer Wilson akademiske Magnet.

En forælder på CCSD pressemøde tirsdag sagde studerende brugt navnet som en hilsen til skole stolthed. Andre, der forsvarer de studerende og Walpole sagde, det var holdets eneste sort medlem, der indgivet den online andragende at have ham genindsat.

Scott sagde, der er altid outliers, når opstår problemer af race og racisme.

Scott sige hun mødtes med Walpole onsdag morgen og han undskyldte for hændelsen, han ikke kunne se fejringen af sin team som racemæssigt ufølsom.

På tirsdag svarede school district superintendent Dr. Nancy McGinley på spørgsmål fra forældre og medier i, hvorfor embedsmænd valgte at fyre akademiske Magnet fodboldtræner efter indlæring af en post-spil festlige ritual.

Walpole blev fyret mandag. McGinley afklaret situationen tirsdag, siger Walpole blev fjernet fra alle athletic programmer. Han var også træner for pigernes basketball team.

Hun sagde, hun ikke havde talt med Walpole men ville mødes med ham og derefter bestyrelsen inden der træffes en beslutning på genindsætte ham.

Tidlig information om skandalen viste kun studerende var breaking åbne vandmeloner og spise dem efter sejre. McGinley sagde rapporter fra folk på andre skoler foreslog de gjorde "animalistic eller abe-lignende chants" efter spillene.

Yderligere, studerende også trak et ansigt på hver vandmelon og navngav dem, ifølge McGinley. Hun sagde, det fremgik af de studerende også opkaldt vandmeloner Junior og obligationer Wilson.

Obligationer Wilson er navnet på den tidligere overvejende sorte skole i North Charleston hvor akademiske Magnet nu sidder.

McGinley sagde klagen blev indgivet på 13 oktober gennem et bestyrelsesmedlem, som var bekymret over racemæssige stereotyper. Som et resultat af skolelederen hed og en undersøgelse begyndte.

Men McGinley sagde skolen embedsmænd fandt ingen kultur af racisme og kaldte det en "uskyldig ritual." Det er, når skolen bestyrelsesmedlem Michael Miller inkluderet klager over chants.

"Indkøb af vandmelon, tegning af ansigtet mig gør dette spørgsmål ikke blot upassende men yderst respektløs og meget ufølsom," sagde Miller efter pressemøde tirsdag. "Jeg kan genkende at børn bliver børn, Ungdom vil være Ungdom, og undertiden i deres ungdommelighed de er ikke klar over de sociale forgrening og konsekvenser af ting, som de gør."

Walpole afviste at kommentere på sagen mandag aften. David Spurlock, Charleston County direktør for atletik, bekræftet Walpoles fordrivelse mandag aften.

Distrikt embedsmænd frigivet en kort erklæring tirsdag formiddag på sagen, kun at sige en undersøgelse blev udført som førte til Walpoles afskedigelse. Oversigten klassificerede post-Game festlighederne beskrevet af studerende og forældre som "upassende".

Bydelen også opkaldt mellemtiden coaching personale.

"Coach Andrew Rusciolelli vil tjene som den midlertidige hoved fodboldtræner og træner Steven Kamp og Coach Gary Weart vil være assistenter for de to resterende spil af sæsonen 2014," lyder sætningen.

I mellemtiden, de akademiske Magnet studerende bliver vokal i forsøget på at få Walpole genindsat, herunder en online andragende med næsten 1.800 signaturer af 05: 00 tirsdag. Andragendet blev startet af Darius Nwokike.

"Walpole er den største træner at gå Magnets haller," sagde en elev i en mail til ABC Nyheder 4.

Studerende, der ikke er på fodboldhold, sagde han har kun set Walpole interagere med skolens athletic direktør, men ellers har aldrig kommunikerede med Walpole.

Ifølge studerende begyndte spørgsmålet med Walpole med festligheder efter spil.

"Det hele begyndte, da fodboldhold startede fejrer sejre ved at smadre en vandmelon og hepper i en cirkel for at fejre en hård vind," sagde studenten i en e-mail. "Dette blev set af en [Charleston County School District] tjenestemand anses for lov at være racistisk."

Studerende sagde Walpole ikke købte vandmeloner.

Men, sagde studenten fodboldhold var taget ud af klassen i sidste uge af distriktets associeret forstander og en anden mand og spurgte om vandmelon hændelser.

Walpole og holdet rejste til hval gren på fredag, en dag efter interviewene, sagde studenten.

"Så [mandag] efter skole, som træner Walpole og var på vej til skole for praksis, blev han stoppet... og fortalte om hans fyring," sagde studenten.

En forælder til en studerende på fodboldhold praktikanttid student's historie, tilføje medlemmer af holdet blev afholdt i flere timer, mens hver blev udspurgt individuelt om handlinger af hændelsen.

Overordnet sagde eleverne spiste eller ødelagt en vandmelon efter hvert spil som en handling af held og lykke. Overordnet fortsatte med at sige, dette ikke var en handling af racisme men en tilsyneladende harmløs aktivitet for et team.

En tidligere elev sendt en udtalelse til CNN'S iReport, ringer til opgave skoledistrikts proces og beslutning.

"Disse high school atleter blev tvunget ind i et rum enkeltvis og udspurgt om deres 'racistisk' handlinger. Siden hvornår spiser vandmelon racistisk? Siden Hvornår er en skolebestyrelsen har ret til at afhøre studerende uden forudgående underretning af deres forældre? Den måde, denne situation har været håndteret kan kun betegnes som afskyelige,"skrev den tidligere studerende.

En anden tidligere spiller, dæk Moore, kaldet Walpole "en af de pæneste. og de fleste omsorgsfuld trænere jeg nogensinde har spillet for Jeg tror, sammen med andre spillere, at træner Walpole er en førsteklasses fyr, der altid gør det rigtige."

Walpole har været cheftræner på akademiske Magnet for næsten et årti.

Skoledistriktet har Rådets mangfoldighed, en gruppe, der har til formål at fremme mangfoldighed inden for CCSD og tilbyder mangfoldighed bevidsthed uddannelse. Det ledes af Dr. Brenda Nelson, der sagde, at den første fase af distriktets mangfoldighed program blev begyndte i løbet af 2009-2010 og pakket ind i 2012. Anden fase er undervejs, men Nelson har ikke oplysninger om det.

Nelson sagde CCSD var blandt de første i staten til at have en mangfoldighed Rådet. Hun arbejder også på en mangfoldighed plan for bydelen, der bør blive rullet ud i begyndelsen for November.Source:abcnews4.com