Nogle mennesker gik glip af hele akademiske Magnet vandmelon hændelse punkt

Darin Griffin sagde, i den akademiske magnet gjorde hele vandmelon begivenhed for at gøre dette.
For to uger, Charleston County football team stor vandmelon historie gymnasiet overvejende hvide ansigt malet på dem og opkaldt efter en tidligere sort high school efter sejren.

Bydelen fyrede holdets træner og forældre gik ballistiske. Derefter bydelen genansat ham, og nogle andre mennesker rejst Kain.


Før det var overstået, tvunget skolebestyrelsen forstander Nancy McGinley at træde tilbage.

Griffin tror ikke børnene på fodboldhold mente at være racemæssigt ufølsom. Og han siger det er en skam, nogle skolebestyrelsen medlemmer brugt kontroversen som en ruse til at fyre McGinley.

Griffin har et unikt perspektiv på disse begivenheder. Han er moderselskab for en studerende på militære Magnet, skolen hvor vandmelon-busting blev første gang bemærket. Han er også afrikansk-amerikaner, en lokal virksomhedsejer og pensioneret militær.

Han er, som han siger, "meget konservative." Griffin foretrækker meget politik af Senator Tim Scott til præsident Obama.

Men Thats ikke hvorfor han har så stor indsigt i det hele rod.

Darrin Griffins udtalelse om kontroversen, vandmelon er vigtigt, du ser, fordi han er den fyr, der først rapporterede det til skolens distrikt.

Ingen undskyldninger, eje bare det
Griffin er en meget involveret forælder og enorme booster af Magnet militærakademiet.

Han arbejdede koncession stå på spil mod akademiske Magnet tilbage på September 5. Spillet var slut og Griffin var færdig op når han spottet den akademiske Magnet team trampet på en vandmelon.

"Jeg troede bare det var ejendommelig," siger Griffin.

Han nævnte det for skolen bestyrelsesmedlem Michael Miller, tilføje, "Tell træner de ikke ønsker at gøre."

Han vidste, at nogle mennesker måske tror det var ufølsom.

Skete intet for et par uger, og derefter en akademisk Magnet spiller stoppet af Miller's barbershop for en klipning. Miller spurgte, og teen fortalte ham alt om vandmelon ritual - ansigtet trukket på vandmelon, aben messen som de dansede rundt om den.

Miller spurgte bydelen til at kigge ind i den.

Da Griffin hørte om ansigtet trukket på vandmelon og "monkey chants", blev han fornærmet. Men han fornærmet mere når folk som træner sagde, "Du mener mit hold ikke spiser vandmelon?"

"Jeg kan lide vandmelon," siger Griffin. "Der er intet galt med vandmelon. Men når du kombinerer det med nogle af disse andre ting, det er anderledes. Et pudebetræk er, også fint, indtil du skære øjne ind og sætter det over dit hoved."

Han har fuldstændig ret. Stadig, Griffin var ikke kalde enhver racistisk, var ikke på udkig efter nogens hoved.

"Jeg tror ikke, børnene havde nogen ondsindede hensigter," siger han. "De vidste bare ikke,."

Men træneren skal have, siger han. Hvis Walpole havde kun ejede den - havde netop aftalt ritualet kunne taget den forkerte vej - og tilbød at gøre holdet stop, Griffin ville have været fint med det.

Slutningen af historien.

Men det var ikke så let. Bydelen forklarede situationen til Walpole og spurgte ham dette spørgsmål: at vide, hvad du ved nu, vil du gøre noget anderledes?

Ifølge kommunens undersøgelse, Walpole sagde: "Måske du ønsker at gå bag skolen for at gøre det?"

Derefter var Griffin virkelig fornærmet.

En samtale ikke havde
Griffin siger at Walpole tilsyneladende ikke er følsom over for den afrikansk-amerikanske samfund i Charleston.

"Han undskyldte til NAACP. Hvad de har at gøre med det?" Griffin siger. "Det var ikke meningen at være en race spørgsmål."

Det var, Griffin troede, formodes for at være en lærenem øjeblik, en chance for træneren at forklare, at hans hold, hvorfor nogle mennesker kan blive stødt af en kombination af vandmeloner, karikaturer og abe chants.

I stedet fik mennesker ryggen op, hævdede at vide af nogen fordomme om vandmeloner.

Og så nogle af dem nævnte "stegt kylling," som kun viste de var helt fuld af det.

Griffin begræder, at det eneste, der kom i det hele rod i stedet for en lille empati og respekt, var, at McGinley blev fyret. Og bestyrelsen har endnu til at indstille enhver politik på kulturel følsomhed i skoler.

Helt ærligt, Griffin er fornuftigere end mange folk. Distriktets undersøgelse foreslår nogle af de spillere mødtes for at få deres historier direkte og forlod vandmelon på bussen under Garret spil fordi som en spiller siger, de mente, at "nogle ville tage det den forkerte vej."

Det lyder ikke som om alle var uvidende om konnotationer.

Men Griffin er ikke hævngerrig. Han gjorde ikke altid enig med McGinley, men ønsker hun ikke var blevet affyret over dette. Han mener stadig, det er en samtale, Fællesskabet stadig skal have.

Og at vide, hvad han kender nu, Griffin siger han ville gøre det hele igen. Source:postandcourier.com