Forskning og markeder: Det globale marked For 2013-2019: ferrit Permanent Magnet, NdFeB Mag

- Dec 11, 2014-

Dublin--(Business Wire)--forskning og marked (http://www.researchandmarkets.com/research/vjtcxn/permanent_magnets) meddelte de "tilføje det globale marked for 2013-2019 permanent magnet: (uafgjort Su krop, neodym iron boron, for den automotive, elektronisk og energiindustrien" rapportere deres tilbud samarium cobalt permanent.

"Global permanente magneter marked 2013-2019: (ferrit, NdFeB, SmCo og Alnico for bilindustrien, elektronik & energi Generation industri"

Denne undersøgelse profiler de førende virksomheder som Adams magnetiske produkter Co., Arnold magnetiske teknologier, Dexter magnetisk Technologies, Inc., Molycorp Inc., Tengam Engineering Inc. og Vacuumschmelze blandt andre.

Betænkning om permanente magneter giver en detaljeret analyse og prognose for markedet på såvel globalt som regionalt niveau. På globalt plan, markedet har været opdelt på grundlag af volumen (kilo tons) og indtægter (millioner dollars) for en periode spænder fra 2013 til 2019. For en dybdegående forståelse af markedet på regionalt plan, efterspørgslen har været forudsagt baseret på volumen (kilo tons) og indtægter (millioner dollars). Rapporten indeholder drivere og begrænsninger og deres indvirkning på væksten af markedet inden for prognoseperioden. Desuden, rapporten dækker muligheder for vækst på markedet inden for prognoseperioden på såvel globalt som regionalt niveau.

For en detaljeret forståelse af markedet, har vi givet en grundig analyse af værdikæden. Derudover har vi dækket Porters fem kræfter model, som giver en detaljeret forståelse af intensiteten af konkurrencen i markedet. Desuden omfatter undersøgelsen en tiltrækningskraft markedsanalyse, hvor ansøgningerne er benchmarkes baseret på markedets størrelse, vækstrate og generelle tiltrækningskraft.

Markedet har været segmenteret baseret på produkt og applikationer. Segmenterne er blevet analyseret og prognose baseret på volumen (kilo tons) og indtægter (millioner dollars) i løbet af 2013 til 2019.Additionally, segmenterne er blevet analyseret og prognose baseret på aktuelle tendenser på såvel globalt som regionalt plan, for den givne tidsperiode. Geografisk, markedet har været opdelt i Nordamerika, Europa, Asien/Stillehavsområdet og resten af verden (række), og efterspørgslen er blevet analyseret og prognose baseret på aktuelle tendenser i en periode på seks år. Desuden, vi har givet analyse og prognose for specifikke lande inden for hver region på grundlag af volumen (kilo tons) og indtægter (millioner dollars) for en periode fra 2013 til 2019.Source:businesswire.com