Regent 2 fastsat dato For årlige udvælgelse af Fair Magnet Program

Richland County, SC 2 bliver det år, valg af retfærdighed magnet program på Westwood high school i December 2nd kl 6:30.
Familien var inviteret til at forstå mange magnet skoler i distriktet. En repræsentant fra hvert program vil være i hænderne på.
I September, godkendelse af bestyrelsen, udvide, ændre og supplere af programmet magnet.

Academy af sprog fordybelse på Polo Road Elementary School: The Academy i sprog nedsænkning (ALI) på Polo Road Elementary School vil give de studerende mulighed for at begynde anden sprogtilegnelse på det elementære plan og effektivt erhverve sprog i en meningsfyldt social sammenhæng.

Center for præstation ekspansion: sjette-klasse udbygning af Center For præstation (CFI) vil give et kontinuum af succes for studerende, der ikke har været en succes i en traditionel klasseundervisning. Studerende vil opretholde gevinster via en lille læringsmiljø og lette overgange til midt skole.

FAME programmet ekspansion på Dent Middle School: åbne programmet berømmelse til studerende ikke udlagt til bule vil give alle district studerende mulighed for at ansøge om indgangen og give en bedre K-12 feeder system for studerende med en interesse og evne i Fine Arts områder af undersøgelsen.

Den elementære læring Collaborative på Forest Lake Elementary School: The elementære læring Collaborative (eLc) på Forest Lake Elementary School er designet til at maksimere potentialet af studerende til at opretholde akademiske momentum. Studerende vil deltage i berigelse og acceleration i engelsk sprog kunst/sociale undersøgelser (humaniora) og matematik/naturvidenskab (STEM-G). Akademiske acceleration, integration af genstand, kritisk tænkning, forskning og lederuddannelse vil blive indarbejdet gennem brug af undersøgelse/projekt-baseret undervisning.

iMeda Program på Richland Northeast High School: iMedia vil flette de aktuelle iLink og konvergens Media-programmer til at tilbyde studerende en teknologi magnet program, der vil forblive på forkant med informations-og kommunikationsteknologi samtidig opretholde en fuldtids, college-prep program. Magneten fokuseres på kommunikation og teknologi med teknologi-centreret kerne klasser.

Udvidelse af programmet lov til Muller vejen Middle School: The Leadership Academy på Muller er et akademisk program med en stærk integration og vægt på udvikling og dyrke ledere. Det par Core viden uddannelsesprogram med vægt på lederevner. Dette program er en udvidelse af programmet lov på EL Wright campus til bedre tjene studerende og familier, der bor i det nordlige område af distriktet. Leadership Academy på Muller vil også give en fortsættelse af Core viden instruktion til studerende deltager i Center for viden north campus.

Oplysende møder på alle Magnet programmer vil blive afholdt i løbet af januar. En tidsplan for de møder, oplysninger om hver enkelt skole og Magnet Program og et link til distriktets YouTube side, hvor besøgende kan se reklamer om hver Magnet er tilgængelige på www.richland2.org.

Udvidet valg

Distriktets valg programmet omfatter også udvidet valg. Studerende er traditionelt knyttet til skoler baseret på deres bopælsadresse. Udvidet valg tilbyder forældre og studerende, der bor i Richland 2 mulighed for at ansøge om at deltage i en skole end deres residentially tildelte skole. Valg er kun tilgængelig for Richland 2 beboere.

Hver skole åbne for udvidet valg er tilladt 20 overførsel slots gennem processen. De 20 slots kan øge baseret på antallet af studerende, der forlader at skolen gennem valg Program. Tilgængelige slots for Magnet programmer varierer baseret på hvert program. Forældre skal give transport for studerende, der vælger programmer, ikke der på deres residentially tildelte skole.

For at ansøge om valg programmer, skal forældre udfylde en online ansøgning. Programmer vil være tilgængelig på distriktets hjemmeside begynder Jan. 6, og fristen for at ansøge er Jan. 30. Begynder i marts, vil forældre og elever være i stand til at logge ind i deres ansøgning konto for at se, om eleverne er blevet accepteret i programmet valg.

For yderligere information om Magnet programmer, kontakt Dawne Whitley på (803) 738-3230 eller udvidet valg, skal du kontakte Roger Wiley på (803) 738-3265.Source:thestate.com-