Køleskabsmagneter: Sydvestlige Virginia grund til at bryde Coffee Shop

I lille rede grøn kaffe bar og konkrete horseshoe, boss Amy Tuggle sætte sweetgrass kurv på bordet og begyndte at forklare.
"Disse er ikke den ristning," sagde hun og rystede en blanding af gul grøn peanut i urer. Hun peger på en anden bunke af kaffebønner, disse Tanner og tørring.
Hun skubber over en tredje gruppering, med mørke, skinnende pellets. "Se olie?" spørger hun.

Derefter, Tuggle linjer op tre små sorte kopper på en porcelæn pladen, hver fyldt med en kop kaffe – specielt høstet, omhyggeligt hånd-ristede, mesterligt brygget — svarende til bønnerne har hun bare viste mig.

Jeg tager tre slurke og er overrasket over hvor lidt prøverne favor hinanden. Ikke blot svagere og stærkere. Ikke bare lettere og modigere. Hver af dem forskellige og komplekse og flavorful. Hver af dem så forskellige som en vifte af reds i vin.

"Smag forskellen er virkelig en stor del af forståelse," forklarer Tuggle.

Hvad hun vil have os til at forstå, er, at lille grøn Hive, placeret inde 16 W. Marketplace på kirken Avenue, ikke er så meget i erhvervslivet af caffeinating Roanokers, som det er i at udvide befolkningens idé om hvad kaffe er endda.

Tuggle er ikke alene i sin søgen efter at træne ganer, mens hun brygger java. Siden April 2013, når lille grøn Hive begyndte at tilbyde pour-over kaffeoplevelse, mindst fem "tredje bølge" kaffehuse har åbnet i sydvestlige Virginia: jord af en Thousand Hills i Daleville, sydlige Roanoke søde Donkey, Christiansburg's Idego kaffe. Denne sidste sommer, skum Cafe ændret ejere og nu Michael Carroll, der engang var en forsmag på Starbucks, entusiastisk fremmer microroasters som Red Rooster Kafferister, Lexington Kafferisterier, Mattie's Mountain mudder og Raleigh Coffee Company på hans Roanoke County butik. Source:newsadvance.com