Planer om at gøre New London Magnet skoleelever får bacheloruddannelse

Den nye videnskab og teknologi i sydøstlige London magnet skole i New London Connecticut vil lancere en ny program næste efterår, vil tillade associeret grad studerende også få en studentereksamen og avancerede fremstillingsindustrien.
Connecticut tidlige College lejlighed (CT-ECO) programmet integrerer pensum af high school og college kurser for at forberede de studerende til skole eller en karriere samtidig "udvikle en kvalificeret arbejdsstyrke, der opfylder behovene hos lokale arbejdsgivere", sagde guvernør Dannel P. Malloys kontor i annoncerer programmet mandag.
"Når vi giver studerende mulighed for at lære videnskab og teknologi, vi giver dem de færdigheder, som arbejdsgiverne er på udkig efter, og hjælpe med at trække vores arbejdsstyrke ind i det 21," sagde Malloy i en erklæring.
Ud over New London, vil Windham også lancere en CT-ECO program næste år, sagde Malloys kontor. Begge programmer forventer at tilmelde mellem 50 og 100 studerende næste år og tilføje et lignende antal hvert år i træk.
"Dette skete ved et uheld. Vi har en veletableret STILK skole, så i vores øjne, var vi det logisk valg,"sagde Louis E. Allen, den tidligere STILK gymnasiet direktør, der nu rådgiver distriktet som konsulent. "Vi håber dette vil placere studerende for entry-level arbejdspladser ud af high school, at få en associeret grad, eventuelt bevæger sig at få en bachelorgrad og tilgodese behovene hos producenter i området."
Programmerne New London og Windham er resultatet af et partnerskab mellem de lokale skoledistrikter, tre floder Community College, Quinebaug Valley Community College og østlige fremstilling Alliance, guvernørens kontor sagde.
Det grundlæggende mål for CT-ECO-programmet er at give de studerende mulighed for overkommelig videregående uddannelse og til at forbinde studerende med regionale arbejdsgivere, der har brug for en yngre kvalificeret arbejdsstyrke.
"Prioriteten af CT-ECO er at nå frem til studerende, der måske ellers ikke opnå en post-gymnasial legitimationsoplysninger og vise dem, at en associeret grad er faktisk en fantastisk mulighed for at finde bæredygtige karrierer inden for fremstillingsvirksomhed," sagde tre floder præsident Mary Ellen Jukoski i en erklæring.
Mens indskrevet i programmet, som vil omfatte lønklasse ni gennem 14, studerende vil blive betragtet som studerende på deres respektive gymnasiet samt enten tre floder eller Quinebaug dalen, guvernørens kontor sagde.
John Beauregard, administrerende direktør for den østlige Connecticut arbejdsstyrke investeringer bestyrelsen, sagde CT-ECO-programmet forventes at hjælpe fremtidige produktion behov i regionen.
Når eleverne forlader programmet, vil de ikke kun en studentereksamen, men en tilknyts grad - uden ekstra omkostninger. Studerende vil være gået sammen med en mentor fra industrien, givet en praktikplads inden for denne industri og derefter være først i kø til leje når en position kommer åbne.
"Det er pæn model, med en tilpasning mellem industri og uddannelse," sagde Beauregard. "Udformningen af læseplanen er påvirket af industri."
Studerende skal forpligte til deres program i deres freshman år, at tage både high school og college kurser undervejs. Programmet kan være afsluttet i så lidt som fire år, embedsmænd sagde, men de fleste studerende forventes at opgradere i fire og en halv til fem år.
Mens mange skoler fokusere på styretøj studerende mod vækstindustrier, er fleste af ledige stillinger de erstatte medarbejdere, der er på Pension.
"Med store årgange går på Pension, dette giver regionen til at gøre meget bedre på at lokalisere og ansætte talent, når behovet er der," Beauregard sagde.
De to store partnere i østlige Connecticut er elektriske båd og østlige avanceret fremstiller Alliancen, en sammenslutning af 37 producenter i regionen.
"Disse programmer repræsenterer de aktive roller Connecticut, lokale skolesystemer og industri tager til at bygge den uddannede arbejdskraft skal konkurrere og få succes i det 21. århundrede erhvervsmiljø," sagde EB formand Jeffrey S. Geiger i en erklæring. "Elektriske båd er en organisation, læring og vores deltagelse i CT-ECO afspejler den betydning, vi tillægger uddannelse og udvikling. Vi er begejstrede for dette program og det løfte, det gælder for alle involveret."
Ligesom IBM veje i teknologi Early College High School program det er modelleret efter CT-ECO-programmer vil bruge et lotteri system til at vælge studerende til at deltage i programmet og ingen særlige test eller screening vil være kræver.
Når New London CT-ECO program lancerer, vil nyudnævnte forstander Manuel J. Rivera sandsynligvis have et vist kendskab til konceptet. Staten lancerede sin første CT-ECO program tidligere på året i Norwalk, skolesystemet Rivera forlader for at tage tøjlerne i nye for London.Source:theday.com