Piscine Euromagnet Magazine Mai, CEA, produktion De Gamma Magnetice Din da Roumanie.Si synd

Mere end 550 magnetiske produkter, tilgængelige i materiel eller ordre. Dette er Euromagnet, en virksomhed, der leverer ABR og kun efter åbningen af sit hovedkvarter i, en af de magneter og magnetiske produkter i Bukarest og andet i landets første butik.
Euromagnet gemmer det største udvalg af magnetiske produkter fra Rumænien! Først og den eneste i Bukarest
Magazinul vin sa ofere nu doar produse, ci solutii personalizate pentru toti cei pleje doresc sa aiba accesul la o gama completa de magneti si produse magnetice de cea mai buna calitate.

Din cele peste 550 de articole prezente i rabat Euromagnet, ca 400 sunt neodim, iar restul sunt reprezentate de magneti de ferite, magneti din SmCo, AINico, benzi, folii si etichete magnetice, separatoare, colectoare magnetice, magneti de ridicat, precum si multe alte produse magnetice.

I plus, Euromagnet ofera cea mai mare garantie la magneti neodim: 5 ani!

Showroom-ul si magazinul Euromagnet se afla pe strada Intr.Targu Frumos, Nr. 22, Et. 1, sektor 4, Bucuresti. PE kort, aceasta este adresa unde gasesti cea mai mare diversitate de magneti si produse magnetice din Rumænien!

Euromagnet-Magazin dedicat comercializarii de magneti si produse magnetice. Diversitate, calitate si preturi konkurrencedygtige!

De la motoare electrice si pana la experimente scolare, de la echipamente elektronisk si inchideri etanse, i aplicatii casnice ori industriale, magnetii sunt accesorii indispensabile. PE scurt, magnetii tillade FN 's stil de viata moderne si comod i acelasi timp.

Lumea asa cum o stim este greu de imaginat fara contributia unor magneti. For eksempel, magnetii tilladelse pastrarea notitelor pe frigider, fiind la fel de Udnyt si pentru citirea sau scrierea din interiorul hard-disk-ului unui regnemaskine. Magnetii sunt utilizati pentru orientare, ca busola, dar si ca alternativa pentru extragerea cuielor din cenusa.

I propriul camin, i ateliere de productie, industria auto, de constructii, ori i aplicatii stiintifice, magnetii ofera facilitati dintre cele mai forskelligartede.

Pentru en fi eficient, FN 's magnet trebuie sa ofere o fixare puternica, rezistenta la coroziune si nu i ultimul rand, rezistenta la temperaturi ridicate.

Euromagnet-Tot ceea CE-ai nevoie i materie de magneti

Euromagnet, prin showroom-ul sau si prin magazinul de desfacere din Bucuresti, pune la dispozitia clientilor, magneti si produse magnetice de la A la Z.

Magazinul Euromagnet dispune de un stoc de peste 100 de articole diferite, urmand ca i viitorul apropiat sa marim stocul la circa 200. Daca cei interesati nu sort gasesc i rabat magazinului produsul de pleje au nevoie, acesta Lad fi comandat, astfel incat i doar cateva zile el sa fie disponibil.

Portofoliul nostru de clienti este unul impresionant: peste 5200 de clienti diferiti, clienti carora le-am livrat i ultimii 4 ani, peste 2 tone de magneti. Acest fapt demonstreaza nu doar calitatea produselor comercializate, ci si gama bogata de articole disponibile.

I plus, Euromagnet er propria productie de produse magnetice, printre pleje: separatoare magnetice, colectoare, dispozitive de ridicat, precum si magneti publicitari/de frigider.

Magazinul preia atat comenzi telefonice, katten si comenzi online, cu livrare rapida oriunde i Rumænien, prin intermediul firmelor de curierat (livrare rapida, de pe o zi pe alta). Cu alte cuvinte, cu Euromagnet ai la dispozitie toate variantele de achizitionare!

Vrei sa alegi din cea mai bogata gama de magneti si produse magnetice din tara? Vino la magazinul Euromagnet din sektor 4 Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 9-17 si bucura-te de ofertele personalizate! Source:comunicatedepresa.ro