McX maskine Magnet School busservice

- Dec 03, 2014-

I år kun otte af studerende fra det centrale og østlige Greenwich til at deltage i Hamilton Avenue magnet programmer, nye Libanon og West Middle school. Skoleinspektør William McX håb om at ændre dette program giver busforbindelser næste år for at udvide den magnetiske.

I det nuværende system giver bydelen generelt kun busforbindelse til magnet studerende hvis deres nabolag grundskole og magnet de deltager i feed ind i den samme mellemskole. Derimod ønsker McKersie at bruge omkring $120.000 i næste års driftsbudget til at tilbyde townwide bus til Hamilton Avenue, nye Libanon og Western Middle Skoler.

"Vores bedste chancer for succes med magnet skoler er at levere en høj kvalitetsprogram og minimere forhindringer for deltagelse," sagde McKersie.

Forslaget opfordrer til at tilføje tre nye busser til at tjene denne trio af skoler. Magnet studerende ville ikke være på en bus i mere end 30 minutter på nogen af ruterne, ifølge forslaget.

Nogle rute detaljer er endnu at blive færdiggjort. Afhængigt af hvor magnet studerende bor, kan ruter kombinere stopper i nærheden af elevernes hjem med "hub" stop på andre grundskoler langs ruterne.

Skolen embedsmænd har været omfattende gennemgang magnet busservice i år fordi magnet skoler er i centrum af bydelens nye race-balance plan. Skolebestyrelsen vedtaget i juni sidste år en ny bus-politik, der kaldes for bydelen til at overveje at udvide magnet busservice "baseret på studerende efterspørgsel og forsigtig finanspolitik."

Transport har altid præsenteret en hindring for stigende magnet tilmelding--især i en by, der dækker næsten 70 kvadrat miles og hvis vigtigste veje er tilstoppet med trafik for en stor del af dagen. Og det kan diskuteres hvorvidt som udvidet busservice kunne overbevise flere familier til at sende deres børn til en skole i en anden del af byen. I en undersøgelse sagde sidste år af elementær-skolen forældre, 54 procent, de ikke ville være villige til at have deres børn, tage en bus til skole. En anden 41 procent sagde, at de ville være villige, hvis busturen var ikke mere end 25 minutter.

På den samme undersøgelse sagde 26 procent i alt de ville helt sikkert eller sandsynligvis sende deres børn til et andet distrikt skole uden for deres nabolag, hvis dør til dør-busservice blev leveret. Ialt 16 procent sagde, de ville helt sikkert eller sandsynligvis gøre den samme beslutning, hvis busservice fra "en central beliggenhed i dit nabolag" blev tilbudt.

"Jeg er ikke helt overbevist om alligevel at vi har efterspørgslen endnu efter tre busser," sagde Board of uddannelse medlem Laura Erickson på sidste uges bestyrelsesmøde.

"Det er regeringens bedste tænker, baseret på den nuværende geografiske spredning af studerende, for at levere transport, vi har brug for at antallet af busser til at flytte studerende," svarede Ben Branyan, district's administrerende direktør for operationer.

I år er der kun fem magnet studerende fra central- og østeuropæiske Greenwich på Hamilton Avenue og kun tre magnet studerende fra sådanne områder på ny Libanon. Ny Libanon har kun 11 magnet studerende total mangel drevet af et moratorium for at tage nye på grund af skolens overbelægning i år.

Lanceringen af programmet magnet viste i år på Western Middle problemer med at tiltrække magnet studerende, da ingen tilmeldte.

Skolen embedsmænd Se The International School i Dundee som en mulig kilde til Western Middle magnet studerende, fordi begge skoler har en International Baccalaureate program. Men selv der rekruttering ser udfordrende.

"Tale med forældre, jeg ikke får en følelse af, at mange er endda klar over programmet magnet på Western Middle School," sagde Patricia Carey, PTA formand på ISD. "Jeg tror forældre behøver mere information generelt om WMS. Jeg tror transport kan hjælpe med at få nogle familier interesserede og er et godt sted at starte."

Skolebestyrelsen er planlagt til at fortsætte sin gennemgang af Mckersies foreslåede 2015-16 budget på mødet december 11 kl på Cob School.Source:greenwichtime.com Cos