Borgmester Erwin: Hvorfor Texas Stadium vil blive Enterprise Magnet

Før den tidligere hjemmeside af Texas Stadium - Dallas Cowboys hjem, blive ATT & bygget stadion kan ikke kun en high-end detail destination, men selskabets magnet.
Udviklingen af denne $1500000000, vil være regionalt center hjemstat for landbrugsforsikringer, samt en afdeling. Glem ikke at $2000000000 projekt er i gang, de nye base af Western Toyota Corporation campus og $350000000 i federal Office.

Der går i retning af hvad San Diego-baserede udvikling firma OliverMcMillan har i tankerne for noden tidligere underholdning i Irving — og virksomheden havde brug for en større corporate lejer at få til at ske.

"Der er corporate interesse i stedet, men jeg kan ikke kommentere videre," borgmester Beth Van Duyne fortalte Dallas Business Journal. "Vi forhandler med nogen, men det er en stadig udvikling projekt, som byen arbejder aktivt på."
78-acre site har evnen til at holde millioner af kvadratfod af corporate kontorplads og huset tusindvis af virksomhedernes medarbejdere, sagde hun. Selvom der er spekulationer Fort Worth-baserede American Airlines Inc. ser på ejendommen, sagde Van Duyne, hun ikke kan kommentere begge veje, citerer en fortrolighedsaftale med en ejendomsmæglers, der repræsenterer en ukendt virksomhed.

"Der er en masse spil på sitet lige nu og det er virkelig for tidligt at spekulere," fortalte hun mig. "Jeg kan bekræfte er der en stor interesse og en masse forhandlinger, men det er for tidligt for at spekulere på, hvem den fremtidige lejer vil være."

Texas Stadium har ikke eksisteret siden det var imploderede i 2010. Land bruges til at holde highway byggematerialer til udvidelse af State Highway 183.

Texas Department of Transportation har en langtidslejekontrakt på landet for $1,5 millioner, et år, men Van Duyne sagt der er en bestemmelse i den aftale, der tillader Irving at flytte transport department's midlertidige websted til en anden del af motorvejen, hvis en udvikler er interesseret.

En ejendomsmæglers, som er bekendt med Irving fast ejendom og American Airlines sagde han tvivlede på Flyselskabet vil vælge at flytte deres hovedkvarter helst snart, med henvisning til et antal lejemål underskrevet af US Airways for plads i Arizona for de næste fem år. Og Flyselskabet ejer sin temmelig pebret corporate campus i Fort Worth, som ville gøre flytter en vanskelig økonomisk beslutning.

Fort Worth har også en række økonomiske incitamenter knyttet til luftfartsselskabet at holde sit hovedkvarter i byen for de næste par år. Source:Bizjournals.com