Magnetiske holde din mobil telefon, det registrerer din Fingers magt

- Dec 03, 2014-

Spille videobånd af højenergi streng plukning eller skøre gribebrættet gymnastik super slowmotion kan være til stor hjælp, når de forsøger at nagle, tekniske glitches, men tunge kameraer monteret på en guitar er det rigtige? Virkelig praktisk. Selv et lille kamera kan være lidt pinligt. Heldigvis, smartphone teknologi fremskridt at studere guitarist redning, men stadig installationsproblemer. Dette er et problem, udvikling af magneten.

Magnet team siger, at smartphones er de ideelle guitar kameraer, tilbyder op til 240 fps... Kæberne af magneten udvide i én retning til greb i toppen og bunden af guitar ne... Smartphone kameralinse kan rettes på picking hånd eller halsen eller begge måde... Videoer på op til 240 fps kan opfanges, lyd kan ledsage levende billeder og p... Se alle
Et stykke tid tilbage, holdet bag krakning kode dokumentar serie, der ser på virtuose guitar plukning, udviklet en 640 x 480, 120 fps videocam kaldes ShredCam. Men det viste vej til store til at være praktisk, der optager næsten halvdelen gribebrættet og tilføjer betydelig vægt til guitaren var det knyttet til. Noget mindre og lettere var nødvendig. Angiv den nu meget kraftfuld og næsten allestedsnærværende smartphone.

Videoer på op til 240 fps kan opfanges, lyd kan ledsage levende billeder og p...
Giver din lommeformat pocket computer, kamera og digital assistent har hardware, der er til opgaven, videoer på op til 240 fps kan fanges, lyd kan ledsage levende billeder og spilleområdet kan også blive belyst. Smartphone er altid ved hånden, tillader øjeblikkelig afspilning for umiddelbar analyse, nem online deling og uploade til en computer for redigering.

Høj frame rate optagelser kan derefter blive bremset under afspilning at sætte spille teknik under mikroskop for selvstændig identifikation af niggling mangler eller til at støtte en lærer i diagnosticering af svage områder. Video-optagelser er også en glimrende måde at gemme og vise sangen ideer eller bare tilføje nogle op tæt og personligt sønderdele handling til et band video.

Medmindre du har en tålmodig ven med en rolig hånd selv, kan og sørg for alle de vigtige plukning eller bekymre sig handling er i ramme være et problem. Så modelleret holdet i gang med at designe en smartphone mount for guitar, der er nu gået fra computer koncept til 3D-trykt rapid prototyping efterfulgt af en række design forbedringer til at blive en Magnet.

Designet til at passe næsten enhver seks eller syv streng elektrisk eller akustisk guitar, og endda god for en fem streng bas (som vist nedenfor), kæberne af mount udvide i én retning til greb top og bund af guitarens hals uden behov for værktøj. Hvis du ikke ønsker for at tabe alt for meget af spilleområdet og derefter Magnet kan placeres på toppen, fem eller seks frets, hvor halsen møder kroppen.

Magneten er designet til at passe næsten enhver seks eller syv streng elektrisk eller akustisk g...
I mellemtiden udvides vugge til at rumme bredden af en smartphone, hvor en videooptagelse app kan startes ved for at fange den efterfølgende hastighed plukning. Smartphone kameralinse kan rettes på picking hånd eller halsen eller begge måder ved hjælp af den valgfri GoPro mount. Du kan endda grøft smartphone helt til fordel for to GoPro mounts.

For at bringe magneten til produktion, har udviklerne lanceret en Kickstarter crowdfunding kampagne. Early bird niveauer for en enkelt Magnet mount er stadig til rådighed for en pantsætning af US$ 30, men du bliver nødt til at stub op en anden $20 for Magnet og en GoPro mount. Hvis alt går efter planen, anslået shipping start i August 2015.

Have et kig på magneten i aktion i banen video nedenfor.

Source:Gizmag.com