Magnetiske Digital Touch intelligente smykker Emission i Kickstarter

- Dec 18, 2014-

Hvis du er på udkig efter en måde at oprette forbindelse til din partner og separat, kan du være i en ny enhed kaldet en magnet, giver en ny intelligent smykker wearable enheder forbundet til din mobiltelefon via Bluetooth-kommunikation interesseret.

Magnet er blevet oprettet for at give brugerne mulighed at kommunikere deres følelser og sige til en partner, noget særligt, at kun du to kan forstå. Se videoen efter springet til at lære mere om denne unikke smart smykker og hvordan det fungerer.


Magnet smart smykker projekt er i øjeblikket på Kickstarter publikum finansiering hjemmeside søger for at hæve $60.000 i løfter om at gøre springet fra koncept til produktion. Dens skabere forklare:

"Magnet skaber et bånd mellem to mennesker. Det giver en sikker forbindelse, der bærer delte intimitet og væsentlig betydning.  Handlingen er enkel: når du rører Magnet det vibrerer kort derefter lyser op på din partners Magnet i det samme mønster.

Magnet er privat: kun du og din partner forstår betydningen af din hånd. Vores Magnet cloud og mobile app sikre dit link er en pålidelig og sikker.  Du kan bære Magnet på håndleddet, som en halskæde, eller holde det i hånden. Magnets låsen er alsidige-hvordan vil du bære Magnet?"

Tom Hughes, medstifter og Chief Design Officer på ideal forklarer:

"Det er noget, der ikke kan blive hacket eller forfalsket. En tekst eller telefonopkald ikke kan gøre noget. Fordi Magnet leverer en følelse, det er virkelig umuligt at definere, men noget umiskendeligt anerkendt når det har tilbudt af afsenderen og følte af modtageren."

Så hvis du tror Magnet smart smykker er noget du kunne drage fordel af, besøge Kickstarter hjemmeside nu for at gøre et løfte og hjælpe Magnet smart smykker bliver en realitet. Source:geeky-gadgets.com