London er stadig håb For Magnet School Of National kapital

New London City administrative servicearbejde, statsrådet besluttede at magnet skole byggeri planen, af vælgerne i folkeafstemningen overvældende godkendt tidligere i denne måned i skolen konstruktion projekter anbefalet til finansiering start på det næste møde i generalforsamlingen, borgmester Daryl Justin finizio fortalte byrådet mandag aften.
På fredag sagde en talsmand for DAS den dag, ikke vil blive anbefalet til generalforsamlingen til projektet, fordi det ikke blev godkendt ved folkeafstemning før efter 30 juni deadline.
"Vi har været i meddelelsen i dag med personalet på DAS og vi har fået oplyst, at ingen endelig afgørelse er blevet fremsat om inddragelse eller udelukkelse af vores skole byggeprojekt i forhold til deres anbefalede prioriterede liste til den lovgivende forsamling," sagde Finizio mandag eftermiddag. "Vores personale og DAS vil arbejde på dette og vil fortsætte med at arbejde på dette over de næste mange dage til at forsøge at nå frem til en beslutning om dette spørgsmål."
Kun projekter, der var blevet godkendt på lokalt plan af 30 juni vil anses for 2014-15 skolebygning projekt prioriteringsliste, som staten Department of Administrative Services præsenterer for staten lovgiver ved december 15, siger Talsmanden.
Selvom Byrådet godkendt projektet og tilknyttede 168 millioner dollar lænker indstiftelse før denne dato, overveje staten ikke lokal godkendelse skal fuldføres, før limning folkeafstemning spørgsmål gik på 4 november.
At limning ordinance til at finansiere projektet blev indgivet et andragende til folkeafstemning "har indvirkning i Servicevilkår eller ej afdelingen bringer frem at projekt for dens prioriterede liste for det kommende møde," sagde DAS talsmand Jeffrey Beckham fredag. "Byen kunne gå gøre en sag til generalforsamling - den sidste indkaldelse hviler med generalforsamling - men at projektet ikke ville være noget indsendt af denne afdeling."
Men Finizio sagde han og lov direktør Jeffrey T. Londregan fortolke loven forskelligt og hævder, at bekendtgørelsen blev effektiv, da det blev underskrevet, og at folkeafstemningen ikke ændrer status af bekendtgørelse.
Via e-mail mandag aften, Beckham sagde, at "sagen er under revision," men ikke forklare yderligere.
Under en 26 juni møde på hvilke to byråd udvalg diskuterede bond ordinance, Capitol Region uddannelse Rådet projektleder Diana McNeil fortalte byrådsmedlemmer, hvis bekendtgørelse blev indgivet et andragende til folkeafstemning, byen ville "ikke længere (være) i kø for finansiering fra staten," ifølge minutter fra dette møde.
Generalforsamlingen kunne tilføje et projekt, der ikke anbefales af DAS til sin årlige skole-byggeri lovgivning, men ingen penge kan blive brugt på et projekt, indtil det er medtaget i lovgivningen.
Finizio sagde mandag, at han har allerede indledt processen med at lobby lovgivere, herunder House Speaker Brendan Sharkey D-Hamden, for at få projektet medtaget i den endelige skole konstruktion lov.
"Jeg har talt med vores lovgivningsmæssige delegation, jeg har møder senere i denne uge med medlemmer af vores delegation, andre statslige lovgivere og jeg har et møde torsdag med formanden for Parlamentet," sagde Finizio. "Hvis DAS i sidste ende gør en juridisk uenighed og dette projekt er ikke inkluderet på DAS prioriterede liste, vi er allerede at nå ud til lovgivere at gøre argumentet for dette projekt inklusion gennem lovgivningsprocessen så godt."
På valgdagen bekræftede vælgerne overvældende byrådets godkendelse af op til $168 millioner i binding for at fuldføre faciliteter del i omdannelsen til statens første all-magnet skoledistrikt.
At bond ordinance, som var indgivet et andragende af vælgerne til folkeafstemning, bestået med ca 65 procent støtte, gør det muligt for byen at påbegynde sin plan om at renovere New London High School og Bennie Dover Jackson Middle School, og opføre en bygning til huset en videnskab, teknologi, teknik og matematik midt skole på high school campus.
Source:TheDay.com