Lincoln Magnet studerende, miljøbeskyttelse og lektioner

- Nov 28, 2014-

Kasserede elektroniske produkter i næsten halvfems procent i landet blev sendt til Asien eller Afrika kvinder og børn lugtede spor af guld, Lincoln grundskole grade syvende breckyn Lyon sagde tirsdag.
Lyon og nogle af hendes klassekammerater undersøgelse af risiko væk elektroner, også kendt som elektronisk affald, initiativet er niveauet 1/7 af indlæring, være opmærksom på beskyttelse og vedligeholdelse af ressourcer i Lincoln magnet del.
Alle de syvende-grade projekter var vises tirsdag i en udstilling åben for forældre på skolen, 300 S. 11th St., kaldet "Vores Land, vores fremtid."
Lyons sagde, hun lærte en masse om farerne ved ikke korrekt genbrug e-affald, så som printere og tv-konsoller, mens du arbejder på projektet.
"Det er virkelig har en stor effekt på vores miljø," sagde hun. "Du ved aldrig, hvad der skal ske med det, hvis du smider det væk."
Jennifer Gilson, en matematiklærer på Lincoln Magnet, sagde dette er det første år, skolen har været vært for udstillingen.
Skolen inviteret forskellige højttalere til at tale med de syvende-gradere i September og så havde de studerende udfylde en undersøgelse for at afgøre, hvilke områder af det miljø, de var interesseret i, sagde Gilson.
Studerende derefter forsket i emner og lavet et afgangsprojekt. Nogle af projekterne, der omfattede en video, en lydoptagelse af et interview med en specialist eller en brochure, der er oprettet på en computer, sagde hun.
"Vi ønsker dem til at blive klar over, hvad nogle af spørgsmålene, der er, og hvorfor det er vigtigt," Gilson sagde. "Forhåbentlig dette vil gøre dem bedre global borgere, som starter lige her i hjemmet."
Projekt af Madison Campbell, Kaylee Wobig, Xavier Cooper og Zack styrehus med fokus på alternativ energi.
Campbell sagde gruppen forsket hindringer i ved hjælp af vind, vandkraft og solenergi. Gennem deres forskning, tilføjede hun, de lærte hvordan man kan spare energi ved at tage kortere brusebade og frakoble opladere når du er færdig, for eksempel.
Projektet også tilladt gruppen til at samarbejde ved hjælp af online-program Google Docs, en gratis, Web-baseret applikation som dokumenter og regneark kan være oprettet, redigeret og gemt online.
Morgan Hubbard, en anden syvende-grader på Lincoln Magnet, sagde hun fokuseret sit projekt om betydningen af genbrug. Hendes gruppe lærte om nogle af grundene til, hvorfor folk ikke genbruge og hvordan lossepladser bliver fuld.
Forskningen gnides på hende så godt, sagde hun.
"Nu er jeg virkelig ved, hvad der sker, og jeg ønsker at holde genbrug," sagde Hubbard. Kilde: sj-r.com