Køkken konvertering Magnet er ikke en til at være til stede, men alle har brug for

- Dec 05, 2014-

Ferien er sjov og spændende tid. Dette er slik og ekstravagante gaver indlæse sæson. Men ligegyldigt hvordan til hans kære i dit liv en diamant halskæde eller den nyeste iPhone, du bør give dem en køkken konvertering magnet. Vi ved, hvad du tænker: hvordan kedeligt.

Du er ikke forkert, disse magneter er kedeligt. De rummer selve essensen af sløvhed. Men de er også 100 procent praktiske, hvilket betyder, at de vil være den mest anvendte gave du nogensinde har givet, som til gengæld--en dag--vil betyde, at de er de mest værdsatte. Som i sidste ende vil betyde, at køkken konvertering magneter er faktisk den bedste gave nogensinde givet.

Ja, disse praktiske magneter vil gå i gifting historie. De vil være en af de sjældne gaver, som hængende længere end et år - deres anvendelse kan endda strækker sig over flere årtier. Fordi, Tænk over det: disse magneter betyde enden på snuppe en smart telefon med beskidte fingre hen til oplede hvormange spsk er i en kop da midt i en opskrift. Disse kedelige ol ' magneter vil være venter på køleskabet i almindeligt, enkle, praktiske syn at fortælle verden, at der faktisk er 16 spsk i en kop.

Og det er derfor køkken konvertering magneter er den bedste ferie gave, som ingen kender, de ønsker. Også, de er billige. Du kan få søde dem (billedet ovenfor) fra kasse og tønde for $8,95 eller tjek Amazon til tonsvis af andre muligheder. Hvis rustfrit stål køleskabe (og deres had til magneter) er et problem, har Etsy nogle store udskrifter (ligesom denne ene, og denne ene) med de samme info, der kan indrammet og hængt i køkkenet. Source:huffingtonpost.com