Invoxia intelligente køleskabsmagneter kan lade dig opkald, spille musik og Graffiti

- Jan 06, 2015-

Køleskabet er et køleskab magnet stor tilføjet en smule af karakter. Jeg kan godt lide køleskab magnet fra de steder, jeg besøgte som en påmindelse om min tur, men intelligente køleskab magnet fra franske firma nye invoxia at gøre mere end opkald udenlandske erindringer. Invoxia triby 2.9-tomme med elektronisk blæk display, bygget-i højttaler.
Triby kan fungere som en højttaler, som du kan streame musik via Bluetooth, fantastisk til sprængning ud nogle melodier, når du er i køkkenet. Du kan bruge iOS og Android apps at sende kruseduller til sin E blæk display, og om nødvendigt opstår, disse apps kan også bruges til at foretage opkald til Triby.
For at informere folk om indgående meddelelser i Triby har ikke LED-lys, i stedet en fysisk plast meddelelse vil poppe ud fra siden af denne Køleskabsmagnet.
Andre funktioner omfatter evnen til at streame internet-radio og en dedikeret privat linje, der bringer støtte for HD taleopkald via app.
Triby kan oplades via et mini-USB-kabel og Invoxia siger, at det kan holde i en måned på en enkelt opladning. Det vil blive solgt i Europa og USA i sommer nemlig $199.
Gemt i Gadgets. Læs mere om CES og CES 2015.Source:ubergizmo.com