Værten Whitney ungdom Magnet skole Hall på konsekvenserne af Ferguson

- Dec 05, 2014-

Chicago (WLS)--Onsdag, en grand jury ikke anklage en New York city politiet officer i Eric kvælende død Garner, en ubevæbnet sort.

For Garner, plus Ferguson i den grand jury beslutning udløst en diskussion, i mange områder af skolen for at unge afrikanske amerikanere ville være i stand til at bevæge sig fremad, og de har lært.

Onsdag aften hostet Whitney unge High School et rådhus møde, kaldet "Bevæger sig fremad fra Ferguson". Det var en aften med frank diskussion på dybt forankrede problemer af race.

"Vi har været her i 400 år. 400 år! Vi har ikke bare komme her, og vi stadig kæmper for frihed, "sagde Cedric McCay, en ungdom udvikling professional.

Town hall møde blev ledet af et panel af afro-amerikanske ledere fra erhvervslivet, den akademiske verden, kirken og de retshåndhævende myndigheder.

"Der er helt sikkert politifolk derude der har noget at være politiet, men de er ikke fleste," sagde Chief Mitchell Davis, Robbins politisamarbejde Dept.

I publikum kæmper unge og deres forældre stadig med Ferguson nedfald.

"Hvordan har du en samtale med din 14-årige om at beskæftige sig med politiet?" spurgte en forælder i publikum.

"Selv som en corporate fyr, jeg bare sætte mine hænder og spørge, ' kan jeg nå til ID?'" sagde Jason Campbell, CEO, mærke B sport.

"Hvis jeg sad der og prøver at sige,"Hey mand, du er ikke meningen for at gøre. Vis mig dit badge nummer ', jeg kunne ikke være her i dag, "sagde Jason Thomas, en panelist.

"Hvorfor jeg skal begrænse mig til at lukke min mund, lade som om jeg er stadig i slaveri?" spurgte en studerende i publikum.

"Det betyder ikke, jeg er en svag mand, eller jeg er udlejning den hvide mand gå over mig eller noget lignende. Det er at være smart,"sagde Shay Allen, en advokat.

Måske var den mest spidse diskussion om Officer Darren Wilson var berettiget til at bruge dødbringende kraft.

"Jeg kender ikke alle fakta, men ud fra et juridisk synspunkt, det grå område, er det muligt, at han kunne have været berettiget ved lov," sagde Chief Davis.

"Hvis den unge mand var ubevæbnede, der er ingen grund til at skyde ham," sagde Allen.

"Jeg ved at alle politiet er ikke dårlig. Jeg forstår, at, og jeg respekterer det, men det er bare det faktum, at det sker så ofte, det er bare lidt foruroligende,"sagde Keith Ferguson, Prep Jones universitetsstuderende.

Efter mødet var der tale om fremtidige fora ledet af de unge mennesker i publikum.

Chicago teenagere drøfte erfaringerne fra Ferguson
Whitney Young eleverne diskutere Ferguson lektioner

I Alayna Washington etniske studier klasse ser hun mange liv lektioner for sine elever fra Ferguson, især fordi hun hører om nogle at blive profileret ved politiet lokalt.

"En trist realitet er, du har et ubehag og mistillid-niveau, som jeg synes er noget med ordentlig uddannelse og diskussion vi kan ordne," sagde Washington.

Der var rigelig diskussion om hvad Ferguson var, og er ca.

"Sørg for at du virkelig ved hvad du taler om, og hvad du får ind i før du prøve og gøre antagelser," sagde Emily Beckert.

"Hvis du vil pifte ændre med noget inden for politi, blive en politibetjent. Hvis du ønsker at se uddannelse forbedre, bliver en pædagog,"sagde Kaylynn Harris.

"Vi vil være den næste årsag til hvad der bringer forandring, så jeg tror det er vigtigt, at vi er opmærksomme på disse emner," sagde Diana Villalobos.

Nogle studerende på Whitney Young hører til Kappa Leadership Institute, en organisation til at hjælpe afrikanske amerikanske drenge forberede college. Instituttet er sponsorere onsdag aften rådhus. Voksne kan dominere diskussionen, men disse unge mænd har masser at sige om racerelationer og relationer med politiet.

"Hvis politifolk får lov til at slippe af sted med dræbe mennesker af farve, især mænd, jeg ikke føle, at vi er sikkert ud her," sagde Zion Richardson.

Russer Evan Wimberly siger, han blev stoppet sidste år af politiet.

"Jeg var lidt bange, fordi jeg ved ikke, hvad der foregik," sagde Wimberly.

Selv før Ferguson, disse studerende sige, deres forældre og mentorer har udarbejdet dem, selv om de kan se politifolk som individer, de kan ikke ses i samme lys.

"Politiet er allerede intimideret af os sorte mænd jeg gætter på en måde, så ingen pludselige bevægelser og Vis altid min hænder," sagde Lamont Wallace II.

"Nogle af os, vi arbejder hen imod college og lignende ting. Jeg tror ikke, vi skal bedømmes af én opfattelse,"sagde Wilson.Source:abc7chicago.com med Hannon