Familier finde Magnet skoler giver en samlet Fællesskabet bevidsthed

- Dec 01, 2014-

Racine Brennan familie, evnen til at sende deres børn i Racine skoledistrikt magnet skole er en stor grund, de kalder Racine hjem.

Kalabulunnan og hendes mand, Todd, og deres tre børn i Wisconsin avenue til 1800 blokke syd for livet af racine.

Christiane Brennan, 10, er en fjerde-grade elev på Stephen Bull Fine Arts Elementary School, 815 DeKoven Ave., og er datter af Todd og steddatter af Kara. Ashton Ryshkus, 8, er en anden-grade elev på Jefferson Lighthouse Elementary School, 1722 W. sjette St., og Anitha Ryshkus, 6, er en

første-grader der.

Familien Brennan mener, at meget af succesen bag skoler som Fine Arts og Jefferson Lighthouse skylder forældreinddragelse og målrettet samarbejde med

lærere.

"En ægte fællesskab har været etableret i disse skoler," sagde Kara Brennan.

Christiane gik John Paul II Academy gennem den anden klasse, indtil hun skiftede til Fine Arts grundskole til at drage fordel af skolens curriculum tilbud. Hun har været der lige siden.

Ashton afsluttet første klasse i sit nabolag skolen, West Ridge Elementary School, 1347 S. Emmertsen Road, sidste år. Som en Kindergärtner, han testet i Jefferson Lighthouse skole for første klasse, men han boede på West Ridge samme år for at være i den samme skole som sin søster Lotte.

Når Lotte testet i Jefferson fyrtårn som en Kindergärtner mens på West Ridge Elementary School, det åbnede døren til Lotte og hendes bror både flytte til Jefferson Lighthouse sammen det følgende skoleår: Lotte som en studerende, der testes i, og Ashton under distriktets søskende præference regler.

Vokser op i Mukwonago, havde Kara Brennan troet en negativ stereotyp af Racine. Siden flyttede til Racine i 2008, er tro på stereotypen faldet væk til fordel for en spirende interesse for at være involveret som forælder og medlem af Fællesskabet.

"Som jeg har fået at vide Racine mere, det er yderst vigtigt at komme bag om hvad der foregår nu," sagde Kara Brennan.

Seks år senere, hænge grundskole kreative projekter på væggene i deres hjem. Musikinstrumenter hvile på gulvet i nærheden af opretstående klaver mellem lektioner. Haver vokser i baghaven og falder frakker bunke op på gangen som lyden af fødder fra deres børn og deres nabolag venner rumble op ad trappen til at spille. Source:journaltimes.com