Øst Hartford Magnet skole har New River opmålingsskibet

Øst Hartford - indtil denne uge, i Connecticut River college studerende, en miljøvidenskab magnet skole, på floden hovedsagelig ved at læse det, observere det fra kysten til den.
"Vi har aldrig været i floden, aldrig," siger Michel saulis, miljøforskning tema træneren i skolen.

Angiv den Goodwin Navigator, en 40-fods Forskning fartøj, der vil øge floden undersøgelser ved at placere studerende på vandet, giver dem adgang til insekter, fisk, planter invasive arter, sediment fra flodlejet, og evnen til at tage vandprøver fra flere dybder.

Femten studerende og syv voksne tog en kort tur på den nyerhvervede Navigator onsdag morgen. Studerende har deltaget i en skattejagt til at blive fortrolig med områder af båden som roret, bue, stern og nogle udstyr.

"At have en båd som denne og at kunne gå på floden — det er et mobilt klasseværelse," sagde miljøvidenskab lærer Amanda Malinowsky.

Niende-klasse studerende Dejanarah Pollard, 14, sagde, at det var hendes første gang på en skole-relaterede sejltur.

cComments
Fik noget at sige? Starte samtalen og være først til at kommentere.
TILFØJ EN KOMMENTAR
0
"Det er rart at opleve vores river," sagde hun.

Båden blev erhvervet i et joint venture mellem skole og Goodwin College, som ejer og driver skolen, sagde Alex Henschel, magnet skole specialist på Goodwin College. Studerende på kollegiet vil også bruge båden.

A virksomhed i Mobile, Alabama, specialbygget båd med twin seks-cylindrede motorer, en 500-gallon brændstof tank, et badeværelse, et spil, en dybde finder, VHF radio og hailer. Forside bow dør er designet til at folde ned ligesom en landing craft, så studerende kan læsse over på kysten.

Andet udstyr på båden omfatter hofte støvler, et mikroskop, et Ekman skraber og en fisk shocker. Det kan bære 28 studerende, plus besætningen.

Saulis ser båden åbning læringsmuligheder ud over miljøvidenskab. Studerende kan lære om historie og geografi af floden, miljøspørgsmål og byudvikling, sagde hun.

"Departementet samfundsfag er meget interesseret i at have lektioner på floden," sagde hun.

Hun ser envisions fremtidige ture ned ad floden til Connecticut Science Center, hvor sjette sal funktioner en udstilling på floden. Hun forventer også skolen partnering med Connecticut River vandskel Rådet, at hjælpe Fish & Wildlife Service og arbejder med Department of Energy og miljøbeskyttelse.

"Naturligvis denne [båd] vil uddybe vores viden om floden ved at være på floden," sagde hun. Source:courant.com