Beavertons kunst og kommunikation Magnet Academy Spotlighted For Innovative tilgang til E

Denis berberovic. Husk dette navn.
I Oregon, College of kommunikation og kunst kan have en dag om magnet af berømte film producent senior, han mente, at valg af skoler, til at hjælpe ham forberede.
Berberovic om morgenen er indsamling af ACMA onsdag highlights, herunder Oregon Labor kommissæren, undervisere og erhvervsledere at diskutere organisation, kvalifikationskløften og forberede en verden af studerende.

ACMA er atypisk i forhold til de sædvanlige skoler fremhævet for at forberede børnene til tekniske områder. De fleste er videnskabeligt funderet, kaldet STILK skoler (videnskab, teknologi, teknik og matematik).

Men ACMA, som er baseret i kunst og ydeevne med talentfulde dans trupper, filmproducenter, skuespillere og andre artister, repræsenterer en ny forkortelse STEAM-A står for kunst.

Labor kommissær Brad Avakian sagde corporate og virksomhedsledere har fortalt ham deres prioritet er at finde gode, lokale, faglærte medarbejdere, men det ikke er begrænset til en god svejser.

"De taler om virkelig kreative problemløsere," sagde han og tilføjede, at han ønsker den lovgivende forsamling at lægge mindst $50 millioner mod tilskud for karriere og teknisk uddannelse.

Det er, hvad ACMA gør, sagde rektor Michael Johnson.

"Vi kan ikke længere fortsætte med at antage, at vi kan undervise som vi lærte," fortalte Johnson gruppen. "Studerende skal fokusere på, hvordan at være elever."

Han sagde, det er en myte, at folkeskolen 6-12 findes for at oprette den næste udøvende kunstner. Det skaber tænkere. "Kunst er køretøj at komme der."

ACMA studerende tage de samme kerne klasser – sprog, kunst, matematik, videnskab, samfundsvidenskab--som alle gymnasieelever. Men deres valgfag er fokuseret på kunst i stedet for en bred vifte af valgfag.

"En danser, en filmskaber kan vælge at følge et område af interesse til en større dybde," sagde Johnson.

J.P. Palanuk, grundlægger af International Youth tavs Film Festival, der arbejder med ACMA studerende, sagde skolen tilbyder en "nice integration af højre og venstre hjerne." Filmmaking, for eksempel kræver samarbejde, udførelse af projektet, finde ressourcer og overholde tidsfrister. At skabe film indebærer en rigdom af arbejdspladser, som redaktører, arkitekter, designere og belysning fagfolk.

Berberovic sagde, at hans erfaring i at skabe film har krævet ham til at lære om verden uden for kameraet. Han havde brug for tilladelser til film i lufthavnen, han var nødt til at forstå belysning og lyd og arbejde med virksomheder for placering skud. Samarbejde er en stor del af jobbet, sagde han.

"Kunsten vil ikke fungere, medmindre jeg kan forstå, hvordan alle disse andre ting arbejde," sagde han. "Det er utroligt tekniske."

ReadyNation, en Beaverton-baseret organisation af erhvervsledere, organiseret indsamling på ACMA at udgive en rapport, der projektører flere innovative K-12 skole og taler om "uforberedt studerende, uforberedt arbejdsstyrke."

ACMA var holdt op som et eksempel på hvad skolerne kan gøre for at inspirere eleverne til at lære og sender næsten alle sine kandidater til college – fra elite arts skoler til små liberal arts gymnasier og community colleges. Men skolen faldt kort sidste år i nogle traditionelle akademiske områder.

Ifølge Beaverton skoledistrikt data havde ACMA district's laveste procentdel af studerende mødet adgangskrav for Oregon universitetssystem sidste år.

Districtwide, omkring 60 procent af Beaverton kandidater har taget to år af fremmedsprog og udfyldte sprog, kunst, naturvidenskab, samfundsfag og matematik med mindst en 2,0 karaktergennemsnit til at opfylde adgangskrav. Omkring 47 procent af ACMAS studerende opfyldt kravet ned fra 68 procent i 2012-13.

Intet af dette er at smide Berberovic, dog. Han har anvendt til de øverste filmmaking skoler i USA og vil ved næste måned, hvis han gjorde det. Source:OregonLive.com