Tiltrække skinke Avenue Hiatt Forde Gan Magnet skole tilstand

Hurtig spredning af skole race ubalance svar. En ny magnet program. Og pædagoger og forældre, en lovende skole vil i sidste ende opnå deres akademiske forpligtelser i en tro.

Hamilton Avenue skole i dag på mange måder ligner meget det gjorde, da dens magnet-plan blev lanceret i 2001. Men indsatsen i 2014 er formentlig meget højere, end de var 13 år siden. Race ubalance er ikke ny længere - det er et problem, der har ragede over skolen i 15 år.

Efter mere end et årti af tilbageslag og skuffelser, med flere temaer forsøgt eller overvejet, skal Hamilton Avenue magnet programmet arbejde på denne tid. Det er en stor del af distriktets seneste race-balance plan, så det skal tiltrække mange nye studerende til at ændre skolens demografi. Men det skal også tage fat en skarp akademiske præstationer kløft mellem skolen og de andre elementaries i distriktet.

I just-godkendt videnskab, teknologi, teknik og matematik magnet tema er skolen embedsmænd, lærere og forældre forsigtigt håb, at de endelig har fundet en vindende strategi. Men de erkender også, at en god idé ikke er nok; gennemførelse vil blive afgørende. Og de leder til en STILK skole i West Hartford som en model til at hjælpe en magnet tema endelig holde på Hamilton Avenue.

"Jeg har intet men store forhåbninger til vores skole," sagde Hamilton Avenue vigtigste Cynthia Womack. "Jeg føler som om de kan gøre det i West Hartford, vi kan, også. Vi kan lære af deres succeser og fejltagelser, der skal blive en succes."

Årsager til STAMMEN

STEM tilhængere siger det er et tema, der bedst vil forberede eleverne til deres fremtid, da teknologi bliver en stadig større del af vores liv. Womack er beskrevet STILK som "en måde at antænde lysten til at lære vores børn."

Polling numre har argumenteret for det, så godt. I en undersøgelse sagde sidste år af elementær-skolen forældre, 28 procent de ville "absolut" vælge og 22 procent sagde, at de ville "sandsynligvis" vælge et distrikt skole uden for deres nabolag, hvis det tilladt deres børn til at lære nye færdigheder, STILK.

Når staten godkendt den nye race-balance plan i juli, voksede støtte hurtigt til STILKEN.

Greenwich skole embedsmænd derefter nulstilles på Firenze E. Smith STILK skole i West Hartford som et sted at studere. Ligesom Hamilton Avenue er det en racistisk ubalanceret skole i et velstående kvarter. Derimod har Smiths videnskabsbaseret magnet program imidlertid været mere vellykket end skinke Ave "Renæssance" tema. Ud af kvarteret studerende har tegnede sig for omkring 20 procent til 30 procent af Smiths studerende i hver af de sidste 10 år. Magnet tilmelding på Hamilton Avenue er lidt under 15 procent i år, selvom det har ramt 20 procent til tider i fortiden.

Selv om det var den samme som den tidligere fokus, valgte Smith at skifte til en STILK tema, betragtes som mere stringent, for skoleåret 2012-13.

"Der var en reel kulturel nyorientering rundt om STILKEN," sagde Bruce Putterman, West Hartford skolebestyrelsen medlem. "STILK er hvor en masse økonomiske værdi skal komme fra i fremtiden. Det gav stor mening for os at indføre dette tema på en af vores skoler."

"Der er et håb om, at det ville hjælpe med race balance", men akademikere var den primære driver til at vælge STILK, Putterman tilføjet.

Ligesom Hamilton Avenue halter Smiths prøveresultater stadig distrikt gennemsnit på tværs af klasser og fag, selv om af meget smallere margener end Hamilton Avenue resultater i Greenwich.

Ikke desto mindre har Smiths tidlige STILK resultaterne været opmuntrende. I sin magnet lotteri havde i år skolen en vente liste for anden-gradere og fjerde-gradere. Tre år siden, et gennemsnit på otte børnehave magnet studerende tilmelding hvert år på Smith. Nu, at antallet er 15, og det forventes at stige til 20 i 2016 / 17 år. Source:greenwichtime.com