Føje funktionalitet til vugge med det magnetiske newtonske dit køleskab

- Dec 08, 2014-

Doo fædre og hvad ikke til det daglige liv i den dybde og størrelse. I min fritid er de små øjeblikke, vi tiltrukket af disse projekter hvis maleri... Og tyngdekraft. Vi ved, at de utålmodige spise hot tofu, bagt idé uden at ofre kvalitetstid, men vi skal gøre, vi venter for de kogt vand eller helt at bage en kage? Svaret, oprindeligt, er en fysisk.

ThinkGeek Newtons vugge Køleskabsmagnet ($15) er en af disse små gadgets, der kommer i handy uden nogen særlig grund. Der er ingen banebrydende videnskab involveret, og ingen æble vil være faldende på nogens hoved er klar til at overføre en nyttelast på inspiration; Det er derimod et køkken gadget, der er designet til at besætte sind--mens besætter prime fast ejendom på køleskabsdøren. Flyt over, børns kunst: videnskab er kommet til byen.

Stykke legetøj fortrolig executive skrivebord er gengivet i al sin herlighed, nu i et køleskab-venligt design. Den måler 8 inches høj, 6,25 inches tværs og omkring 5 inches dyb. Trække sig tilbage en af de vejede bolde, lad det gå og se sin potentielle energi bliver omdannet til kinetisk energi og overfører den kinetiske energi hele vejen ned på linjen. Du ved, hvordan det virker: bolden på enden modtager energien og returnerer favor og så videre, indtil alle kinetisk energi går tabt til friktion-- eller nogen åbner køleskabsdøren. Source:CNET.com