Akademiske Magnet forældre gemt en retssag, anklaget er vandmelon rapport

Charleston, SC (wciv) - tre akademiske toppræstationer studerende forældre indgivet en retssag, slutningen af sidste uge i skole, et konsulentfirma, og dets egenskab af udskrivning historien om begivenheder i skolen pressen.

Efter indgivelsen af James og Betty Moore, Amy og Lee Garrard, og Dean og Kathryn Frailey udgav medlemmer af skolens distrikt falske oplysninger til medierne om undersøgelsen af akademiske Magnet fodbold team post-Game vandmelon fest.

Dokumenter sige "de fejlagtigt udgivet til andre at fodboldhold gjorde dyrelyde og trak en abe ansigt på vandmelon under disse festligheder." Indgivelsen hævder sagsøgte, herunder Jones Street udgivere--publisher til Charleston by papir--udgivet den falske oplysninger til at beskylde team af skildrer afroamerikanere i en nedsættende måde.

Hun sagde under briefinger fra Dr. Nancy McGinley, distriktets forstander på tidspunktet, undersøgelsen af fest resulterede i en studerende på holdet tegne et ansigt på et stykke papir, som var repræsentant for ansigterne trukket på Vandmelonerne.

Undersøgelsen af holdets adfærd kom efter en forælder til en militær Magnet fodboldspiller kontaktede medlem af skolebestyrelsen til at klage over holdets handlinger efter spillet.

For to dage, blev akademiske Magnet fodboldtræner, Bud Walpole, fyret fra sin coaching stilling af McGinley, men derefter genindsat efter et ramaskrig fra Fællesskabet førte til skolebestyrelsen afstemning til at bringe ham tilbage.

Der var protester af NAACP, og staten repræsentant kaldte selv for afskedigelse af den hele trænerstaben på akademiske Magnet.

Efter indgivelsen, de falske oplysninger fra skoledistrikt embedsmænd førte til en 30 oktober kommentar i Charleston by papir med titlen "Mob Rules" af Chris Haire. I artiklen, Haire skriver "hele akademiske Magnet Fællesskabet drillede bag Coach Walpole, med nogle endda går så langt som til at afvise enhver racistisk forbindelse mellem vandmeloner, Sambo-lignende karikaturer, abe lyde og sorte mennesker."

Dragten hævder Haires artikel anklaget medlemmer af team--sagsøgers sønner – for at være racister. Som sådan, søger de straferstatninger mod skolens distrikt, City papir publisher, Axxis Consulting og sin medarbejder Kevin Clayton, der blev bragt ind til undersøgelsen.

Dragten ikke nævne et specifikt dollar beløb for skader. Kilde: og abcnews4.com