Et sundhedstegn belønnet i patientsikkerhed, Magnet anerkendelse

Disse to ikoniske sundhed system hospital (Medford's Laurence hospital og Melrose Wakefield Memorial Hospital) blev tildelt "efteråret 2014" hospital sikkerhed score niveau, rente hvor godt hospitaler beskyttelse af patienten fejl, skader og infektioner.
Niveau hver seks måneder med stormskridt, dette er den sjette træk landmark sundhed hospitalet har modtaget snesevis af "A".
Hospital sikkerhed Score er udarbejdet under ledelse af landets førende eksperter på patientsikkerhed og administreres af Leapfrog gruppe (Leapfrog), en uafhængig industriens vagthund.
Den første og kun hospital sikkerhed rating for at være peer-reviewed i Journal for patientsikkerhed, Score er gratis for offentligheden og designet til at give forbrugerne information, de kan bruge til at beskytte sig selv og deres familier, når de står et hospital bo.
"Vi er meget stolte over at endnu en gang modtage"En"kvaliteter fra gruppen Leapfrog" sagde Michael V. Sack, formand og CEO af Hallmark sundhed. Kvaliteter, der er en afspejling af dedikation og engagement af vores medarbejdere til at yde høj kvalitetspleje i vores daglige Fællesskaber."
"Patientsikkerhed brug en 24-7 prioritet til hospitaler, som fejl og infektioner er alt for almindelig og ofte dødbringende," sagde Leah Binder, formand og administrerende direktør af gruppen Leapfrog, som administrerer Hospital sikkerhed Score. "Vi anbefaler 'A'-sygehusene, herunder Hallmark sundhed, for at hjælpe os med at hæve standarderne for health care landsdækkende, og påviser, at de har lavet patienter trivsel topprioritet."
Se hvordan Hallmark sundhed scorer sammenligne lokalt og nationalt plan og få adgang til forbruger-venlige tips for patienter og deres pårørende, kan du besøge webstedet nyligt opdaterede Hospital sikkerhed Score på www.hospitalsafetyscore.org.
Forbrugerne kan også gå til www.hospitalsafetyscore.org for en gratis download af Hospital sikkerhed Score mobile app.

Nationale Magnet konference
Et team af sygeplejersker og sygeplejerske ledere der repræsenterer Lawrence Memorial Hospital i Medford og Melrose-Wakefield Hospital, blev anerkendt og fejret på den nylige amerikanske sygeplejersker Credentialing Center (ANCC) nationale Magnet konference i Dallas, Texas til Hallmark sundhed Magnet ® betegnelse.
I April opnåede Hallmark sundhed Magnet ® anerkendelse som en afspejling af dens sygepleje professionalisme, teamwork og ekspertise i patientpleje.
Kun otte hospitaler i staten, og mindre end 7 procent af hospitaler i USA, har Magnet anerkendelse.
Hallmark Health System er det eneste system i New England for at modtage denne anerkendelse.
"Det hele Hallmark sundhed samfund er så stolte af vores sygeplejersker for at opnå status som Magnet," sagde Michael V. Sack, president og CEO. "For at blive fejret af så mange af deres ligemænd fra de bedste sygepleje programmer i landet er et bevis på deres hårde arbejde og clinical excellence. De vise sig hver dag, hvordan de arbejder sammen og holde vores patienter som centrum for deres opmærksomhed. Vores patienter og samfund har vidst det i mange år."
På konferencen glædede sig over mere end 7.000 sygeplejersker og sygeplejerske ledere fra top hospitaler over hele landet.
Det er den officielle årlige konference for den prestigefyldte Magnet anerkendelse Program ®, der tjener som både en fejring af realisering for nyudpegede Magnet ® organisationer og et udstillingsvindue for bedste sygepleje praksis for Fællesskabets Magnet. Source:wickedlocal.com