4 måder at gøre din virksomhed kunder en kraftig Magnet

Du starter en virksomhed, den langsigtede strategiske plan gøre klogt en over i ens sind. Det omfatter metode til oprettelse af brand synlighed og indflydelse på din målgruppe. Du skitseret af din virksomheds fordele, overvinde svagheder af metoden.
Du bruge en store øjne, klart tænker de muligheder og trusler. Men din bank og magt virksomheder vil ikke vente for dig at opnå din bill betalingsplan. Hvordan kan du kunder super hurtig?

Dette er et dilemma, som næsten alle iværksættere og startup venture på planeten står over for. Nogle gange et nyt selskab aktiveres midlertidigt af investorer, men ofte er det ikke.

Forvaltningen af denne usikre kløft mellem en vellykket lancering og tilstrækkelig likviditet kan oprette søvnløse nætter og neglebidende angst. Her er fire måder på kort sigt at sætte en jingle i pengeskuffen:

Relaterede: 5 måder at få din første kunde

1. Tag virksomheden til gæster.
Ikke gør kunderne komme til dig. Den knægt, der tog hans limonade stå fra dør til dør lavet en masse mere sommer kontanter end teen på hjørnet venter på den næste forbipasserende. Pop-up-restauranter i kontorbygninger er vrede i større byer for medarbejdere, når deres begrænsede frokosttid indvirker på deres gå ud til en mursten og mørtel à la carte restaurant.

Joe og Sue, et par jeg vidste i Charlotte, NC, startede en gourmet pizzarestaurant i 1980 ' erne med store forhåbninger af franchising deres virksomhed og udvide. De havde tilbragt ferier i Italien og var sikker på, de havde en vindende formel. Joe var en vin entusiast; Sue var en tidligere sous chef på en italiensk restaurant.

Men det tog for lang tid for deres barn at vokse op, store nok til at blive en velkendt spise virksomhed. Facing Afskærmning, de tilføjede levering og catering til deres tilbud og gjorde det gennem de skræmmende gange og er nu på vej til succes.

2. omformulere prissætning af produkter eller tjenester.
I stedet for at sælge en vare ad gangen, overveje bundling produkter eller tjenester. (Eller adskillelse en vare eller tjenesteydelse til at sælge et enkelt produkt ad gangen.) Hvad med en co-op tilgang?

Kig på prisen incitamenter bundet til bidrag til velgørende organisationer, affinitet programmer og værdsat rabatter. Føje et produkt til din tjeneste eller en service til dit produkt. Mens respekterer momskoden, kan du handle varer og tjenester, du har for varer og tjenester du har brug for?

New Mexico te selskab ejer David Edwards stirre på konkurs i 2010. Han havde brug for en seks-måneders lån til at få ham fra langsom sommer salg til en rentabel December. En Small Business Administration lån ville tage måneder at skaffe, banken havde slået ham og han havde brug for kontanter hurtigt.

Han vendte sig til sine kunder for at få hjælp. Han skabte en klog gavekort, at kunder kunne købe via PayPal. Købt i sommeren men holdt indtil December, kunne $50 gavekort bruges til at skaffe $55 i te. En $100 gavekort købt $115. Micro-udlån konceptet var en stor succes.

Relaterede: 3 trin til at dreje kunder til investorer

3. være en værdsat mentor til kunder.
Mentoring kunder bygger hurtig tilliden og skaber en historie, som kunder vil hurtigt tage viral. Kunder i dag værdi de organisationer, der hjælper dem bo på forkant i deres skiftende verden. Brainstorme for at finde ud af de centrale spørgsmål, som dine kunder har og søger unikke måder at give dem den visdom, de værdi.

Peterson Caterpillar forhandleraftalen i Portland, Oregon, lært at komplekse lukkeproceduren for sin enorme magt generatorer (store nok til at drive et hospital eller butikscenter) var en hyppig spørgsmål om ingeniører inden. De gigantiske generatorer blev sjældent brugt og når det blev tid til at lukke dem ned efter magt blev restaureret, ingeniører inden ikke kunne huske alle lukning trinene.

Så forhandleraftalen lavet en 30-sekunders YouTube video på lukning, der kan tilgås via en smartphone. Det blev en velsignelse til salg samt en gestus, der gæster sværmet til udsigter.

4. skaffe buzz-worthy kreative arbejde.
Undertiden skabe et ry for at være innovative kan lasso hjerter og midler af nye kunder. Hvad ville costuming gøre for din virksomhed? Hvad hvis du sørgede for en gruppe af elementære studerende til at dekorere din virksomhed eller bidrage til din hjemmeside?

Kunne du slå parkeringsplads på sine øre eller have det sjovt med din telefon hilsen? Hvilken rolle kan musik, mad eller særlige aroma spille i din virksomhed?

Christin Evans og hendes mand Praveen Madan købte Booksmith i kvarteret Haight Ashbury i San Francisco i 2007--ikke ligefrem det bedste år for iværksættelsen af en virksomhed. I 2010, var deres business kæmper for at overleve.

Så de trak alle sejl ved at eksperimentere med en i butikken café, gratis Wi-Fi, månedlige bog swaps, en legeplads, underholdning, mere end 200 Instore forfatter aflæsninger et år og samfund fora om emner af interesse for kunder. Strategien arbejdede. Ikke blot gjorde butikken trives, San Francisco Weekly navngivet butikken i sin bedste af San Francisco spørgsmål som "bedste reimagined boghandel" i en by med en gazillion boghandlere.

Lede efter måder at sætte nogle eller alle disse ideer i praksis til at afværge kreditorer som du slukkede velkommen måtten til kunder. Men Husk altid, at transaktioner med henblik på at sikre hurtig omsætning bør altid ske med en langsigtet forhold i tankerne. Hvis dine kunder se din taktik som blot en one - night stand, vil de gøre visse du aldrig får en chance for at vinde dem tilbage. Source:Entrepreneur.com