Magneter

Vi, Hangzhou Sens Magnetics, LLC er en Alnico, FeCrCo, SmCo, NdFeB og keramisk permanent magnet og magnetiske forsamling leverandør i Hangzhou, Kina. Vi leverer førsteklasses permanent magnetiske produkter. Vores magneti...

Produktdetaljer

Vi, Hangzhou Sens Magnetics, LLC er en Alnico, FeCrCo, SmCo, NdFeB og keramisk permanent magnet og magnetiske forsamling leverandør i Hangzhou, Kina. Vi leverer førsteklasses permanent magnetiske produkter.

Vores magnetiske produkter:

Magneter og pickups har ikke lyde, en manget sonic resultatet i guitar pickups anvendelse afhænger først og fremmest på grundlag af magneten. Keramiske magneter er normalt stærkere end deres Alnico modstykke, derfor de dounf lysere. Magneter og output og wire for sags skyld, kan alle bruges til udligner hinanden.

AlNiCo Magneter herunder standard Alnico bar, alnico stang, alnico c-kanal dele såvel som custom dele fra mindre end en ounce til næsten 200 pounds. Vi leverer også Alnico die-cast i aluminium, Alnico magneter dyppet i plastisol og Alnico forsamlinger.

Fælles produkter omfatter Alnico hestesko eller c-formet magneter for bjælken fokus som til radar brug, Alnico cylindre for sæler eller sensorer, og chip samling magneter. Vi er også stolte af at levere alle former ofAlnico for guitar pickups til elektrisk guitar.

Motor magneter og Rotor magneter er mest i Arc eller segment form. nogle er blok magneter.
ARC magneter er en speciel facon, normalt materiale: NdFeB & Ferrite (keramisk) magneter. Nogle anmode om høj temperatur, derefter bruge Alnico magneter.

Motor magneter, i keramik eller NdFeB magneter.

Keramisk (hård ferrit) magneter blev udviklet i de tidlige 1960 som et billigt alternativ til metallisk magneter (stål og alnico), keramiske magneter er meget hårdt og sprødt. Standard tolerancer for keramiske magnet dimensioner er. 005" for jorden dimensioner og +/-2% af størrelsen for som sintret dimensioner. På grund af deres sprødhed kan disse magneter ikke modstå virkninger eller nedbøjning. Keramiske magneter er kemisk inert ikke-dirigenter, hvilket er en fordel i mange applikationer.

Karakteristika og ydeevne af støbte Alnico magneter
Karakteristika:
Høj densitet og magnetiske egenskaber, god kapacitet, kortere produktionstid.
Fremragende temperatur stabilitet og stærk korrosionsbestandighed, temperatur faktor af Br er den mindste blandt alle permanente magneter. Den maksimale arbejdstid temperaturer er op til 500 ℃.
Velegnet til store volumen og regelmæssig form magneter.


Undersøgelse