Ferritmagnet med ISO9001

Ferritmagnet med ISO9001

Grundlæggende informationscertificering: RoHS, ISO9001 Magnetokrystallinsk anisotropi: C1 ~ C9, Y10t ~ Y35 Form: Disk Varemærke: Sensmag Specifikation: Tilpasset HS-kode: 8505110030 Type: Permanent anvendelse: Højttalermagnet, Industrimagnet, Motormagnet Overtræk: Tilpasset transportpakke: Plast ...

Produktdetaljer

Grundlæggende info

Certificering: RoHS, ISO9001
Magnetokrystallinsk anisotropi: Cl ~ C9, Y10t ~ Y35
Form: Disk
Varemærke: Sensmag
Specifikation: Tilpasset
HS-kode: 8505110030
Type: Permanent
Anvendelse: Højttalermagnet, Industrimagnet, Motormagnet
Belægning: tilpasset
Transportpakke: plastikpose + papkarton + træpalle
Oprindelse: Hangzhou, Kina

Produkt beskrivelse

Permanente magneter (keramik)
Er sammensat af strontiumcarbonat og jernoxid. De er kulgrå i farve og vises normalt i former for blokke, skiver, ringe, cylindre og undertiden buer til motorer.

Anvendelser af keramiske magneter:

Høj egen tvangskraft
Værktøj er dyre
Mindst dyre materiale sammenlignet med alnico og sjældne jordartsmagneter
Begrænset til enkle former på grund af fremstillingsprocessen end sjælden jord
Efterbehandling kræver diamantskæring eller slibeskive
Produkt med lavere energi end magneter fra alnico og sjældne jordarter
De mest almindelige kvaliteter af keramik er 1, 5 og 8 (1-8 er mulige)
Grad 8 er det stærkeste keramiske materiale, der findes
Anvendelser af keramiske magneter:
Højttalermagneter, DC børsteløse motorer, Magnetic Resonance Imaging (MRI), Magneter brugt på græsslåmaskiner og påhængsmotorer, DC permanentmagnetmotorer (brugt i biler), Separatorer (separat jernholdigt materiale fra ikke-jernholdigt), Magnetiske samlinger designet til løftning, fastholdelse , hentning og adskillelse.

tolerancer:

For et presset materiale er tolerancen for tykkelsen (magnetiseringsretning) .005. Andre dimensioner er 2,5% eller .010, alt efter hvad der er større. I henhold til IMA-standarder findes der ofte visuelle ufuldkommenheder, såsom hårline revner, porøsitet og mindre chips i sintrede metalliske magneter. En flisekant betragtes som acceptabel, hvis ikke mere end 10% af overfladen mangler. Cracks er acceptabelt, så længe de ikke strækker sig over mere end 50% af poloverfladen.

Magnetisering og håndtering:

Keramisk magnetmateriale er ekstremt sprødt og kan chip eller knække, hvis det faldt på en hård overflade, eller hvis det er tilladt at "hoppe på" og tiltrække genstande. Håndter forsigtigt. Den svageste kvalitet af keramisk materiale er klasse 1, som typisk er ikke-orienteret. Grad 5 og 8 er orienteret keramisk materiale. Grad 8 er det stærkeste keramiske magnetmateriale, der findes. Når man fremstiller magnetiske samlinger med keramik, er det typisk lettere for produktionsformål at magnetisere produktet efter

Hot Tags: ferritmagnet med iso9001, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, købe

Undersøgelse

You Might Also Like