FeCrCoMo

FeCrCo MagnetsCharacteristics og ydeevne af FeCrCo MagnetsCharacteristics: har lignende Alnico5 magneter ydeevne. kan bearbejdes af boring, fræsning, slibning, stansning og osv. kan være ma...

Produktdetaljer

FeCrCo magneter


Karakteristika og ydeevne af FeCrCo magneter

Karakteristika:

Har lignende Alnico5 magneter ydeevne.

Kan bearbejdes af boring, fræsning, slibning, stansning og så videre.

Kan stilles for små og komplekse form komponenter. Sin mindste diameter kan nå 0,05 mm og den tyndeste tykkelse kan nå 0,1 mm, så det er egnet til fremstilling af høj-præcisions komponenter.

Det har god temperatur stabilitet og korrosion modstand. Den høje Curie-temperaturen er om 680℃ og den højeste orden teperature kan nå 400℃.


Jern-krom-kobolt permanente magneter er en plastisk, magnetisk halvhård legering, der er tilgængelige i støbt (Se afsnittet Alnico Magnet) og som tyndt rullet strip, bar, rod eller wire fra valsede produkter facilitet. Det er et fremragende materiale for hysterese kobling og sensor programmer. Det er også en erstatning for CuNiFe, der er ikke længere kommercielt tilgængelige


FeCrCo er vores anbefalede produkt. Vi, SENS magnetiske produkter, Inc er en FeCrCo og SmCo permanent magnet fabrikanten i Hangzhou, Kina. Vi leverer førsteklasses permanent magnetiske produkter.


Undersøgelse