Aluminium nikkel kobolt

Alnico magneter, sammensat af først og fremmest aluminium, nikkel og cobalt, blev udviklet i 1940 ' s. Denne klasse af magnet forbliver en foretrukne materiale på grund af det ' s fremragende temperatur stabilitet, Hej...

Produktdetaljer

Alnico magneter, sammensat af først og fremmest aluminium, nikkel og cobalt, blev udviklet i 1940 's. Denne klasse af magnet forbliver en foretrukne materiale på grund af sin fremragende temperatur stabilitet, høj magnetisk fluxtæthed og korrosionsbestandighed. AlNiCo Magneter er fremstillet gennem en støbning eller sintring proces. Støbning proces giver mulighed for magnet skal fremstilles i indviklede og komplekse figurer, som ikke er muligt med andre magnetiske materialer.

Fremragende temperatur stabilitet, høj resterende induktion, og relativt høje energier karakterisere Alnico materialer, sammensat primært af legeringer af aluminium, nikkel og kobolt. De fremstilles gennem enten en støbning eller sintring proces. Cast magneter kan være fremstillet i komplekse figurer, såsom hestesko, ikke muligt med andre magnet materialer. Sintret Alnico tilbud lidt lavere magnetiske egenskaber men bedre mekaniske egenskaber end støbt Alnico.

Støbte Alnico 5 er den mest udbredte af alle støbt Alnico magneter. Dette materiale er udbredt i roterende maskiner, meter, instrumenter, sensing enheder og holde applikationer, for at nævne nogle få.

Alnico er hårdt og sprødt. kan ikke bearbejdes eller boret.  derfor udføres af almindelige metoder. Hullerne er som regel kernehus i på støberiet, og magneter er støbt tæt på endelige størrelse og derefter afslutte slebet lukke tolerancer.

Alnico har en lav tvangsindgreb kraft, og er let demagnetized hvis ikke håndteres med omtanke. For optimal ydeevne af Alnico 5, bør magnetiske længden være ca 5 gange pole diameter eller tilsvarende diameter. For eksempel, bør en 0.250" diameter magnet være omkring 1,00" lang.

På grund af dets højere koercivitet, kan Alnico 8 bruges i kortere længder og disc figurer.

Undersøgelse